Öneri Siz de durumlar nasıl ?

justbeku

80+
Reaksiyon skoru
13
Zonguldak/Alaplı da benim durumum bu şekilde evde kalmak durumunda kaldığımız bu dönemde. Kendimi bildim bileli burası böyleydi ve alt yapı çalışmasına hiç bir firma yanaşmıyor ne kadar söyleyenler olsa da. Benimki nispeten anlaşılabilir büyük bir yerde yaşamıyorum sonuçta. Adını duyan herkesin bileceği yerlerde yaşayıp da bu şekilde durumlarla karşılaşanlar var mı aramız da merak ettim. Alt yapılarımızın gelişmesi gerekiyor sonuçta bende küçük bir yerde de yaşasam köyde kasaba da değilim bir ilçe merkezindeyim.

Ekler

• speed.webp
    speed.webp
    12.5 KB · Hit: 84
Zonguldak/Alaplı da benim durumum bu şekilde evde kalmak durumunda kaldığımız bu dönemde. Kendimi bildim bileli burası böyleydi ve alt yapı çalışmasına hiç bir firma yanaşmıyor ne kadar söyleyenler olsa da. Benimki nispeten anlaşılabilir büyük bir yerde yaşamıyorum sonuçta. Adını duyan herkesin bileceği yerlerde yaşayıp da bu şekilde durumlarla karşılaşanlar var mı aramız da merak ettim. Alt yapılarımızın gelişmesi gerekiyor sonuçta bende küçük bir yerde de yaşasam köyde kasaba da değilim bir ilçe merkezindeyim.
zonguldak çaycumada köyde yaşıyorum altyapı 0 :)

yaw oda bişimi geçen oyun yüklüodum sonuç

Ekler

• ulıkuhhgvfsd.webp
    ulıkuhhgvfsd.webp
    1.7 KB · Hit: 69
PING ms
5
DOWNLOAD Mbps
28.00
UPLOAD Mbps
5.64
Bende durum böyle (kablolu)

Kocaeli/Başiskele/Kullar'da bir mahalledeyim. Altyapı o kadar kötü ki hızım 8 mbit'in üzerine çıkınca bağlantı tamamen kopuyor.
Çözümü bilinmedik bir internet sağlayıcısında buldum, İksir Wifi. Kendileri kablosuz internet iletimi sağladıkları sağladıkları için altyapı umurlarında değil. İstersen altyapın hiç olmasın, internet kablosuz olarak geliyor. Çatıya bir alıcı yerlerştiriliyor ve istasyondan verilen internet bu alıcıya geliyor, sonra da kablolarla modeme. Herhangi bir hava olayından da kesinlikle etkilenmediğini eklemek isterim.
15 mbit indirme ve 3 mbit yükleme için 65 TL ödüyoruz. Oyunlarda da ms-ping değeri 21 civarında dolaşıyor. (League of Legends)

Bende böyle :(

Ekler

• Screenshot_20200501-201014.webp
    Screenshot_20200501-201014.webp
    28.4 KB · Hit: 53
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,071
Üyeler
186,837