- Reaksiyon skoru
- 14
Steamde level atlamak istiyorum bunun için ucuz oyun kartları varmı yada daha ucuz bir method beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Valla bir ara etkinlik vardı o etkinlik ile 40 levele kadar kasmıştım para vermeden para vermeni önermem fakat internette ucuza yapma yolları var.Steamde level atlamak istiyorum bunun için ucuz oyun kartları varmı yada daha ucuz bir method beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
o yollardan bana bahsedebilir misinValla bir ara etkinlik vardı o etkinlik ile 40 levele kadar kasmıştım para vermeden para vermeni önermem fakat internette ucuza yapma yolları var.
Fazla bakmadım ama bir ara baktığımda videolar vardı youtubeye yazarsan çıkar aklına yatarsa yaparsın veya her özel günlerde etkinlik geliyor illa yine gelir bence...o yollardan bana bahsedebilir misin
o etkinliğin adı neydiFazla bakmadım ama bir ara baktığımda videolar vardı youtubeye yazarsan çıkar aklına yatarsa yaparsın veya her özel günlerde etkinlik geliyor illa yine gelir bence...
1.5 sene önce felan oldu valla hiç hatırlamıyorum ya ama her sene aynı etkinlikler gelmiyor sürekli değişiyor.o etkinliğin adı neydi
Steam level botları en ucuz ve en kısa yontem olabilir.Steamde level atlamak istiyorum bunun için ucuz oyun kartları varmı yada daha ucuz bir method beni bilgilendirirseniz çok sevinirim