Çözüldü✓ RX570 Wattman hatası alıyorum

Shibou

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
961
Ne zaman driver'ı kursam wattman hatası oluyorum kurmayınca da performans düşüşleri yaşıyorum.
Birkaç şey denedim ama fayda etmedi.
Ne yapabilirim?
Gigabyte RX570 4gb modeli

2 günde aynı sorunu 3 kişide gördüm. Amd yine yazılımsal problemlerine devam ediyor. (Nvidia>Amd)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 günde aynı sorunu 3 kişide gördüm. Amd yine yazılımsal problemlerine devam ediyor. (Nvidia>Amd)
Not:bende yaşadım

gittigidiyor'dan ikinci el 750tlye almıştım gt730'dan geçtim rx570'e ama bu kadar para verdigime değmedi
Sorunlarla uğraşmaktan bıktım usandım keşke 1050ti alsaydım ya

gittigidiyor'dan ikinci el 750tlye almıştım gt730'dan geçtim rx570'e ama bu kadar para verdigime değmedi
Sorunlarla uğraşmaktan bıktım usandım keşke 1050ti alsaydım ya
Hangi oyunlarda yaşıyorsun sorunu? Bende dün dying light da aynı sorunu yaşadım.

Hangi oyunlarda yaşıyorsun sorunu? Bende dün dying light da aynı sorunu yaşadım.
Masaüstünde gezerken, dizi izlerken, youtube'da takılırken, oyun oynarken...
Her zaman oluyor yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Driver'ı indirmem yetiyor kısacası.

Aldığınız hat tam olarak nasıl bir şey? 6 aydır bende RX570 kullanıyorum herhangi bir hata ile karşılaşmadım.

Aldığınız hat tam olarak nasıl bir şey? 6 aydır bende RX570 kullanıyorum herhangi bir hata ile karşılaşmadım.
Ekran 10-15 saniye siyah oluyor daha sonra ekrana "Wattman hatası ile karşılaştınız" tarzı bir crash yazısı geliyor.
2020 mart ayında aldım kartı. 5-6 Ay öncesine kadar bende sorun yaşamıyordum sonradan ortaya çıktı lanet olay

Ekran 10-15 saniye siyah oluyor daha sonra ekrana "Wattman hatası ile karşılaştınız" tarzı bir crash yazısı geliyor.
2020 mart ayında aldım kartı. 5-6 Ay öncesine kadar bende sorun yaşamıyordum sonradan ortaya çıktı lanet olay
Servis ile konuştunuz mu? Garantisi var diye tahmin ediyorum. UV dışında bir çözümü yok sanırım Wattman'ın.

Ne zaman driver'ı kursam wattman hatası oluyorum kurmayınca da performans düşüşleri yaşıyorum.
Birkaç şey denedim ama fayda etmedi.
Ne yapabilirim?
Gigabyte RX570 4gb modeli
Rehberime Göz At.
Amd Kartlar İçin %99 Çözüm.

Servis ile konuştunuz mu? Garantisi var diye tahmin ediyorum. UV dışında bir çözümü yok sanırım Wattman'ın.
Garantisi yok maalesef. UV hakkında açılmış konular vardır büyük ihtimalle. Onlara bakayım, teşekkürler.

Dying light oynuyorum. Oyuna girdiğim anda oyun donuyor. Ve 15 saniye siyah ekranın ardından 1 saniyeliğine mavi ekran geliyor. Sonra pc yeniden başlatılıyor, ardından ekrana sisteminiz bir sorunla karşılaştı ve radeon wattman ayarları geri yüklendi yazısı geliyor. Sonrasında bir şekilde oyun ayarlarına girebildim ve ayarları en düşüğe çektim. Şu anlık bir sorun yok gibi inşallah bidaha da olmaz. Ayrıca yaşadığım tek sorun bu değil. Amd sayesinde(ekran kartı olarak) çokca çile çektim. İsterseniz anlatabilirim.

Dying light oynuyorum. Oyuna girdiğim anda oyun donuyor. Ve 1 saniyeliğine mavi ekran geliyor. Sonra pc yeniden başlatılıyor, ardından ekrana sisteminiz bir sorunla karşılaştı ve radeon wattman ayarları geri yüklendi yazısı geliyor. Sonrasında bir şekilde oyun ayarlarına girebildim ve ayarları en düşüğe çektim. Şu anlık bir sorun yok gibi inşallah bidaha da olmaz. Ayrıca yaşadığım tek sorun bu değil. Amd sayesinde(ekran kartı olarak) çokca çile çektim.
AMD yazılım olarak gerçekten geride. Benimde bir ara ekran kartı driver güncellemesi sonrası masaüstüm silinmişti o.O2 Üstteki arkadaşın da dediği gibi UV yaparak kesin olarak Wattman'dan kurtulabilirsiniz. YouTube ve forumlarda rehberleri mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,363
Üyeler
195,347
Son üye
FERMANAKGÜL
Geri