JumboG4rid3s
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,245
mousem valorant da çift tıklamıyor bir sorun olmuyor masaüstünde dolaşırken veya başka programlarda bazen çift tıklıyor nedeni nedir ?
Bozuktur hocam.mousem valorant da çift tıklamıyor bir sorun olmuyor masaüstünde dolaşırken veya başka programlarda bazen çift tıklıyor nedeni nedir ?
nasıl ya daha 2 ay oldu olmadı mouse hp omen 600Hocam bendeki mouse'da bazen çalışıyo bazen çalışmıyor. En son masaya vurdum belki olur diye sensörü gitti. Sensörde bazen algılıyor bazen algılamıyor. Bozulmuştur. Yenisi için arayışa geçmeye başlayın. Yakında hiç tıklamayacak. Bende de öyle oldu çünkü.
Garantisi varsa gönderin hocam. Çoğu mouseda oluyor bu durum. Çok mouse kullandım. Eskiyince oluyor genelde ama 2 ayda olması şaşırtıcı.nasıl ya daha 2 ay oldu olmadı mouse hp omen 600
garantisi var tabi ki ben mousenin skatezleri ile oynadım biraz çıkıyordu falan ona bir şey derler miGarantisi varsa gönderin hocam. Çoğu mouseda oluyor bu durum. Çok mouse kullandım. Eskiyince oluyor genelde ama 2 ayda olması şaşırtıcı.
oyunlarda iken sorun yaratmıyordugarantisi var tabi ki ben mousenin skatezleri ile oynadım biraz çıkıyordu falan ona bir şey derler mi
İz falan yoksa bir şey olacağını düşünmüyorum.garantisi var tabi ki ben mousenin skatezleri ile oynadım biraz çıkıyordu falan ona bir şey derler mi
iz var hocam garantiye göndersem bunu yapmazlarmıİz falan yoksa bir şey olacağını düşünmüyorum.
Evde yedek mouse varsa şansınızı deneyin hocam.iz var hocam garantiye göndersem bunu yapmazlarmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yani gerçekten ilk aldığım sıralar güzeldi mouse son zamanlarda skatez olsun üst plastiği olsun sorun çıkartıyor bir daha bu markadan alışveriş yapacağımı zannetmem önermemde
abim şimdi söyledi 1 ay önce arada takılıyormuş bu mouse son zamanlarda hiç sorun yaşamıyormuş ben çift tıklayıp çit tıklıyor gibi hissediyor olabilirim çünkü oyun oynarken bende hiç çift tıklamıyor mouseEvde yedek mouse varsa şansınızı deneyin hocam
O zaman sorun yoktur veya denk gelmedi. Sizde de çift tıklamıyor dediniz. Bende arada kaldım şimdi. Biraz daha kullanmaya devam edin. Sorun devam ederse garanti deneyin.hayır hiç iki kere çıkmadı yazı bir sorun gözükmüyor