Efe Şentürk
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim bi tanıdık 6 k civarına 2060 lı almıştınormalde 5.5k ya 1650 super toplanıyordu
Bizim bi tanıdık 6 k civarına 2060 lı almıştınormalde 5.5k ya 1650 super toplanıyordu
6K ya RX 5700 XT li sistem almıştımBizim bi tanıdık 6 k civarına 2060 lı almıştı
Hocam o kadar şu yükselecek bu düşecek elon konuşacak diyorsunuz bunlar yatırım tavsiyesi sonuna YTD ekleyince yatırım tavsiyesi olmaktan çıkmıyor dediğiniz aynı şunun gibi: ethereum düşecek RVN uçacak YTD.Doge yarın PUMP yapacak sen rahat ol , BTC düşerken Doge PUMP lıcak.
Elonun yarın konuşması var , BTC yi gömücek Doge yi Övucek. Ben direk Doge geçtim. YTD
Yazdıklarım benim şahsi düşüncem , YTD demek yatırım tavsiyesi değildir demek. Ben yatırım tavsiyesi vermiyorum sadece kendi fikrimi söylüyorum. Elon hala Doge yi unutmadıHocam o kadar şu yükselecek bu düşecek elon konuşacak diyorsunuz bunlar yatırım tavsiyesi sonuna YTD ekleyince yatırım tavsiyesi olmaktan çıkmıyor dediğiniz aynı şunun gibi: ethereum düşecek RVN uçacak YTD.
Tamamda doge uçacak btc yerlere vuracak gibi bir şey söyleyip milletin aklında bir fikir oluşturuyorsunuz sonra YTD diyorsunuz.Yazdıklarım benim şahsi düşüncem , YTD demek yatırım tavsiyesi değildir demek. Ben yatırım tavsiyesi vermiyorum sadece kendi fikrimi söylüyorum. Elon hala Doge yi unutmadı
Ben Doge BTC den Pozitif ayrışacak diye düşünüyorum , 1.40 ta taş gibi destek var. Raat ol.Tamamda doge uçacak btc yerlere vuracak gibi bir şey söyleyip milletin aklında bir fikir oluşturuyorsunuz sonra YTD diyorsunuz.
nEBen Doge BTC den Pozitif Yarışacak diye düşünüyorum , 1.40 ta taş gibi destek var. Raat ol.
?
Ayrışacak olacaktı , oto düzeltme gibi.
Hayır demek istediğini anlamadım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrışacak olacaktı , oto düzeltme gibi.
Doge , BTC den Pozitif ayrışacak dedim.Hayır demek istediğini anlamadım
Hocam bilgisi yok. Sadece uyarmak istemiş. Yani detaylıe açıklamadan anlamaz.Doge , BTC den Pozitif ayrışacak dedim.
Yani BTC düşerken Doge artacak demek
Tabi bu benim düşüncem ve YTD