SİZCE SEÇİMİ MUHALEFET KAZANIRSA ÜLKE KAÇ YILDA AVRUPA STANDARTLARINA DÖNER ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ayna veya toprak gibi düşün, ne yaptıysan karşılığını aldın ve ağladın ama buna bile hakkın yok.
Rahat konuşsam küfür ederdim herhalde. Ben sadece sert üslup kullanıyorum.
Ben de onu diyorum zaten.
Burada rahat rahat konuşamadığın için, keşke karşıma geçip rahat rahat konuşsan diyorum :D
Kötü bir şey değil yani, sırf senin iyiliğine konuşuyorum.
Ama sen bundan ne anlarsın. :D

Ailen sana üslup ile ilgili bir şeyler anlatmamış olmalı ki yaptığın terbiyesizlikleri "sert üslup" olarak değerlendiriyorsun.
Bir ara gelin, öğreteyim saygılı veya sert üslup nasıl olur. Tamamen insani yardım amaçlı. :)

Ben alaycı yazısından dolayı bu ibareyi kullandım.
Ama karşındaki kişiye bakıyorum, Adam gayet normal bir tartışma yapıyor.
Sana bakıyorum, Hakaret ediyorsun adama.
Neyse konuyu uzatmaya gerek yok. En iyi ihtimal ile uyarı yiyip çıkacaksın bu işten.
Ban yemeniz yüksek bir ihtimal şu ithamlara bakılacak olursa.
Umarım saygılı olacağınız bir gün tekrar gelirsiniz foruma.

Uygunsuz davranış
Ben de onu diyorum zaten.
Burada rahat rahat konuşamadığın için, keşke karşıma geçip rahat rahat konuşsan diyorum :D
Kötü bir şey değil yani, sırf senin iyiliğine konuşuyorum.
Ama sen bundan ne anlarsın. :D

Ailen sana üslup ile ilgili bir şeyler anlatmamış olmalı ki yaptığın terbiyesizlikleri "sert üslup" olarak değerlendiriyorsun.
Bir ara gelin, öğreteyim saygılı veya sert üslup nasıl olur. Tamamen insani yardım amaçlı. :)
Sen bir karşında ki insan ile aşağılamadan düzgün konuşmayı öğren de, sonra "erkoğum bon, koşoma goç anomo bir gozel sov" diye ortalıkta gezersin.
E bir insan evladı gibi düzgün konuşsaydın benle, güzel güzel tepki alırdın.

Ha ben kavganın kısaca tabir ettiğin it dalaşına pek başvurmam. Adı üstünde it dalaşı, kimlerin başvurduğu da belli. Çünkü mantığın bittiği yerde haksızların başvurduğu şeydir. "Bon erkoğom, anomo sov" kafası yani.
Belli ki senin ailenden, it dalaşını öğretmiş sana.

Allah aşkına, sana numara verip gel gel şurada buluşalım diyeceğimi düşünüyorsun? Avucunu aç, bir güzel yala ve alnına yapıştır. Daha da rahatsız etme beni.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama karşındaki kişiye bakıyorum, Adam gayet normal bir tartışma yapıyor.
Sana bakıyorum, Hakaret ediyorsun adama.
Neyse konuyu uzatmaya gerek yok. En iyi ihtimal ile uyarı yiyip çıkacaksın bu işten.
Ban yemeniz yüksek bir ihtimal şu ithamlara bakılacak olursa.
Umarım saygılı olacağınız bir gün tekrar gelirsiniz foruma.
Tamam yiyeyim sorun yok lakin be aşağılamasına gelemedim.

Sen bir karşında ki insan ile aşağılamadan düzgün konuşmayı öğren de, sonra "erkoğum bon, koşoma goç anomo bir gozel sov" diye ortalıkta gezersin.
E bir insan evladı gibi düzgün konuşsaydın benle, güzel güzel tepki alırdın.

Ha ben kavganın kısaca tabir ettiğin it dalaşına pek başvurmam. Adı üstünde it dalaşı, kimlerin başvurduğu da belli. Çünkü mantığın bittiği yerde haksızların başvurduğu şeydir. "Bon erkoğom, anomo sov" kafası yani.
Belli ki senin ailenden, it dalaşını öğretmiş sana.

Allah aşkına, sana numara verip gel gel şurada buluşalım diyeceğimi düşünüyorsun? Avucunu aç, bir güzel yala ve alnına yapıştır. Daha da rahatsız etme beni.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam yiyeyim sorun yok lakin be aşağılamasına gelemedim.
Hâlâ açık açık küfür ve hakaret etmeye devam ediyorsun. :)

Küfür etmedim lakin sana küfür ediyormuşum diye algılaman çok hoşuma gider, daha da rahatsız etme.
Ağzından çıkan kelimelerden haberi bile olmayan bir ergenden ancak bu beklenirdi zaten.
Sana insan gibi seni anlattığım zaman, kendini aşağılanmış hissediyorsan
Bu benim ile alakalı değil, senin kendi psikolojik sorunundur.
Kendini dinlerken rahatsız oluyorsan eğer, kendini düzeltmen gerekir.
Azıcık onuru/gururu/haysiyeti/edebi olan insan, bunun üstüne de laf söyleyemez zaten.

Ağzından çıkan kelimelerden haberi bile olmayan bir ergenden ancak bu beklenirdi zaten.
Sana insan gibi seni anlattığım zaman, kendini aşağılanmış hissediyorsan
Bu benim ile alakalı değil, senin kendi psikolojik sorunundur.
Kendini dinlerken rahatsız oluyorsan eğer, kendini düzeltmen gerekir.
Azıcık onuru/gururu/haysiyeti/edebi olan insan, bunun üstüne de laf söyleyemez zaten.
İnsan gibi anlatmadın sen. Bak bir yazdıklarını güzelce tekrar oku, neden böyle davrandığımı anlarsın.
Lütfen daha da rahatsız etme. Bir daha yazdığında, okumadan engeli basacağım.

İnsan gibi anlatmadın sen. Bak bir yazdıklarını güzelce tekrar oku, neden böyle davrandığımı anlarsın.
Lütfen daha da rahatsız etme. Bir daha yazdığında, okumadan engeli basacağım.
Lütfen engelle.
Engelle ki hayatımdaki insanların ortalaması yükselsin.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,316
Üyeler
190,729
Son üye
Arkyn
Geri