RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,948
Power limiti 65 yapcak arkasına yaslancak100w 1660 Super için çok fazla. MSI Afterburner’dan düşürmen lazım
Power limiti 65 yapcak arkasına yaslancak100w 1660 Super için çok fazla. MSI Afterburner’dan düşürmen lazım
79 w çekior ekran kartı kasanın kendi psu su xigmatek glare 7a uv yaptımAmaan 90W falan çekse oyundan bile çok çok çok daha az harcar.
Elektrik faturasını öyle aman aman bir etki etmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
UV Yaptığına emin misin ?
O kadar bile etki etmemesi lazım.
Ha birde PSU nedir ?
Core clock -100 power limit 65-70 memory ise gittiği yere kadarVarmı başka ayat
-100 yaptım bi anda siyah ekran düzeldi ama fan yavaşladı -200 iyi değilmiCore clock -100 power limit 65-70 memory ise gittiği yere kadar
Lan içinden geçildi pcninCore clock -100 power limit 65-70 memory ise gittiği yere kadar
Memory gittiği yere kadar derken sona çek demedim sen sona mı çektin-100 yaptım bi anda siyah ekran düzeldi ama fan yavaşladı -200 iyi değilmi
Lan içinden geçildi pcnin
evetMemory gittiği yere kadar derken sona çek demedim sen sona mı çektin
sağa doğru hocam bide ethermine metamask kullanmak zorunlumu ben 3 saattir boşamı kazıyorumMemory gittiği yere kadar derken sona çek demedim sen sona mı çektin
aynen öyle açarım birazdan kolay gelsin sanayeni konu açmanı öneririm burda mesajını görmezler
1100-1000 civarı dene dostum sona çekersen yaşadığın şey normal ayrıca ethermine önermem tek kartla. BinancePool bakabilirsin.