İos mu android mi almalıyım

11 alma iphone alacaksan. @Evil Belief
android içinse önerim a52. Peki android için bütçe neden 4k?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle
Değmeyeceğini düşünüyor. Sd işlemcili s20fe alsa daha iyi kaç telefon var ?

Hiç
arkadaşlar telefon aldıgım zaman uzun yıllar kullanmak isteyen biriyim (gm5 plus ı 2016 dan beri kullanıyorum sadece sarj yerini ve bataryasını yeniledim bir kez )
telefonu saatlerce kullanmıyorum oyun telefonda hiç oynamam sadece youtube instagram arama için kullanan birisiyiyim iphone 11 nasıl bir tercih olur yoksa android başka bir telefon mu almalıyım abim iphone se kullanıyor bir daha android kullanmam diyor dediği kadar güzel mi gerçekten iosh
arkadaşlar telefon aldıgım zaman uzun yıllar kullanmak isteyen biriyim (gm5 plus ı 2016 dan beri kullanıyorum sadece sarj yerini ve bataryasını yeniledim bir kez )
telefonu saatlerce kullanmıyorum oyun telefonda hiç oynamam sadece youtube instagram arama için kullanan birisiyiyim iphone 11 nasıl bir tercih olur yoksa android başka bir telefon mu almalıyım abim iphone se kullanıyor bir daha android kullanmam diyor dediği kadar güzel mi gerçekten ios
telefonu saatlerce kullanmıyorum oyun telefonda hiç oynamam sadece youtube instagram arama için kullanan birisiyiyim iphone 11 nasıl bir tercih olur yoksa android başka bir telefon mu almalıyım abim iphone se kullanıyor bir daha android kullanmam diyor dediği kadar güzel mi gerçekten ios
Hiçbir kız 64GB RAM’li 1TB depolamalı telefona bakmaz.
Ama elinde iPhone 12 varsa işler değişir;)

kişiden kişiye değişir ben ios seviyorum ios öneririm bütçe varsa 11 almayin 12 alin . 12 mini de olur .

Hiç

Hiçbir kız 64GB RAM’li 1TB depolamalı telefona bakmaz.
Ama elinde iPhone 12 varsa işler değişir;)
İphone alacağıma biraz daha koyar motor alırım bak bakalım hangisine bakıyorlar.

Çıkışta kız:Ayyyğhh motorlu keko yağğ
Her motoru olan keko oluyor wow. Keko insanın içinde vardır. Alo alo için iPhone alınmaz. Gider motor alıp yer gezerim.

İyi bir android alın 6 5k civarına sizi uzun yıllar götürür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,553
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri