Aware
80+ Silver
İphonee almaktan iyidir yinede dediğim gibi. Gerçi kız tavlamak için telefon almak kullanan birinden ne bekliyorum .10k ya motor + ye SJ
İphonee almaktan iyidir yinede dediğim gibi. Gerçi kız tavlamak için telefon almak kullanan birinden ne bekliyorum .10k ya motor + ye SJ
Bu ne biçim düşünce onla bunun zevki aynı mi her şeyin yeri ayrıİphone alacağıma biraz daha koyar motor alırım bak bakalım hangisine bakıyorlar.
Hangi mesajı alıntıladığımı okuyun.Bu ne biçim düşünce onla bunun zevki aynı mi her şeyin yeri ayrı
İnsanlar bu düşünce yapısında olduğu sürece Apple daha çooooook ekmek yer.Hiç
Hiçbir kız 64GB RAM’li 1TB depolamalı telefona bakmaz.
Ama elinde iPhone 12 varsa işler değişir
a52 kasasında esneme sorrunu oluyormuş özelliklerini beğendim ama bu korkutuyor bütçem 4 bin değil bu arada ios alırsam 7-8 bin vereblirim ama android telefonlar için çok bütçe ayırasım gelmiyorİnsanlar bu düşünce yapısında olduğu sürece Apple daha çooooook ekmek yer.
Konu sahibine cevabım, uzun kullanım istiyorsanız iOS alın.
2. telefon olarak iPhone 5S kullanıyorum, hâlâ giriş seviye Android'lerin çoğundan daha akıcı.
Ama 4K bütçede iOS'tan uzak durmanızı öneririm. Güzel bir orta segment Android alın, bir önceki sayfada önerildiği gibi A52 olabilir. Büyük bir AMOLED ekrana ve uzun süre götüren bir bataryaya sahip olursunuz hiç değilse.
Android'le iOS arasındaki fark eskisi kadar devasa değil. Özellikle Samsung, OneUI ile birçok konuda gelişme katetti.
Etiketlendiğim mesajı okuyunca bütçeyi yanlış anlamışım pardon. O sorun bütün serilerde yok diye biliyorum ama o riske girmek istemeyebilirsiniz tabii anlarım.a52 kasasında esneme sorrunu oluyormuş özelliklerini beğendim ama bu korkutuyor bütçem 4 bin değil bu arada ios alırsam 7-8 bin vereblirim ama android telefonlar için çok bütçe ayırasım gelmiyor