Vodafone ev interneti

Tümer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
beyler biz ev interneti olarak vodafonun internetini kullanıyoruz ve arada ping felan artıyor acaba bilgisayrdan wifi ile bağlandığım için mi öyle oluyor ? bide vodafonun ev interneti size göre nasıl ?
bu arada bizim internet indirmede 29 veriyor yüklemede de 8 Mbps veriyor bununla kesintisiz yayın açılır mı ?

beyler biz ev interneti olarak vodafonun internetini kullanıyoruz ve arada ping felan artıyor acaba bilgisayrdan wifi ile bağlandığım için mi öyle oluyor ? bide vodafonun ev interneti size göre nasıl ?
bu arada bizim internet indirmede 29 veriyor yüklemede de 8 Mbps veriyor bununla kesintisiz yayın açılır mı ?
İstediğin gibi yayın açabilirsin ıploadın gayet güzel fakat ping sorunu hem wifi çekim gğcün az olduğundan hemde evdeki diğer kullanıcılar aktif olarak kullandığı için olabilir

Bende telefondan PUBG Mobile oynuyorum, internetim Turkcell Superonline 20mbps ve 2mbps genelde 968ms oluyor

Dostum ben şahsen yayın açacak olsam vodafon'a güvenmem , ben pc ile wireles bağlanıyordum internet çok yavaştı . Kablo ile bağlıyım şuan be internet iyi . Evin ortasından kablo geçiyor :)

İstediğin gibi yayın açabilirsin ıploadın gayet güzel fakat ping sorunu hem wifi çekim gğcün az olduğundan hemde evdeki diğer kullanıcılar aktif olarak kullandığı için olabilir
cevabın için sağol :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum ben şahsen yayın açacak olsam vodafon'a güvenmem , ben PC ile wireles bağlanıyordum internet çok yavaştı . Kablo ile bağlıyım şuan be internet iyi . Evin ortasından kablo geçiyor :)
aynen yayın açarken çok drop giriyo müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattığımda ise yoğun kullanımdan dolayı diyor

cevabın için sağol :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen yayın açarken çok drop giriyo müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattığımda ise yoğun kullanımdan dolayı diyor
Aynen dostum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,321
Üyeler
189,594
Son üye
JustEfe13
Geri