- Bütçe
- 6500
Az once konuştum stok sıkıntısı olmadığını söyledilerŞuan için o fiyata en iyisi gibi ama dün stok yoktu galiba arayıp sormadan alma bence.
Sıkıntı yok o zaman dün sepete eklendiğinde aynı fiyat değildi şimdi denedim düzelmiş.Güzel sistemAz once konuştum stok sıkıntısı olmadığını söylediler
Fiyatı mı artmış yani?Sıkıntı yok o zaman dün sepete eklendiğinde aynı fiyat değildi şimdi denedim düzelmiş.Güzel sistem![]()
Hayır hocam stok olmadığı için fiyat artıyor belli olsun diye aynı durum diğer sitelerde de oluyor stok geldiği zaman düzeltiyorlar.Fiyatı aynı yani.Fiyatı mı artmış yani?
araştırmalısın 1 2 ay bende arastırarak aldım 6000 tl lik sistemi 4300 tl ye aldım ve pes21 gta 5 gibi oyunları kaymak gibi oynatıyorDaha iyi sistem var mıNeon MS – MoleculePC
moleculepc.com
2.el?araştırmalısın 1 2 ay bende arastırarak aldım 6000 TL lik sistemi 4300 TL ye aldım ve pes21 gta 5 gibi oyunları kaymak gibi oynatıyor
Daha iyisi olduğunu sanmıyorum ve donanım arşivi yakın zamanda bir sistem çıkaracak onu bekleyebilirsin beklemezsen attığın iyidir alabilirsin.Daha iyi sistem var mıNeon MS – MoleculePC
moleculepc.com
Ya Donanım arşivini bekle yada direk al attığın sistemden daha iyisini görmedim o fiyataDaha iyi sistem var mıNeon MS – MoleculePC
moleculepc.com
Ne zmn yapacakYa Donanım arşivini bekle yada direk al attığın sistemden daha iyisini görmedim o fiyata
forum.donanimarsivi.com