İshal oldum, ne yapabilirim?

Kola varsa kola iç. Yoksa patates kaynat kaynamış patates ye. Geçirir.

arkadaşlar merhaba sabah karın ağrısıyla uyandım tuvalete gittim ishal olduğumu farkettim çok kötüyüm napacam yardım edin internetten araştırdım vücutta su kaybına neden olup ölüme yol açıyor çok korkuyorum evde geçirebilcek yöntem varmıdır
Biz türk gencinde bu kadar dert varken ishalden ölmezsin merak etme.

arkadaşlar merhaba sabah karın ağrısıyla uyandım tuvalete gittim ishal olduğumu farkettim çok kötüyüm napacam yardım edin internetten araştırdım vücutta su kaybına neden olup ölüme yol açıyor çok korkuyorum evde geçirebilcek yöntem varmıdır
Hiç korkacak bi durum yok bol bol su için

Muz ye

Muz ye kola iç

arada bir ishal oluyorum bana bişey olmadı

Ben hep ishal oluyordum küçükken boşver keyfine bak kola varsa kola iç öldürmez ishal.

Ülker krakerler var onlar çok işe yarıyor ondan al 1-2 paket ve yavaşça ye yada cicibebe al ondan ye işe yarıyor.
İshalden ölmek mi? Güldürmeyin beni. :D

Arkadaşlar merhaba sabah karın ağrısıyla uyandım tuvalete gittim ishal olduğumu farkettim çok kötüyüm napacam yardım edin internetten araştırdım vücutta su kaybına neden olup ölüme yol açıyor çok korkuyorum evde geçirebilcek yöntem var mıdır?
Muz ye

Arkadaşlar merhaba sabah karın ağrısıyla uyandım tuvalete gittim ishal olduğumu farkettim çok kötüyüm napacam yardım edin internetten araştırdım vücutta su kaybına neden olup ölüme yol açıyor çok korkuyorum evde geçirebilcek yöntem var mıdır?
ishal olup ölmek güzel fantaziymiş

Haşlanmış patates ye fazla yeme bu seferde Kabız olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,250
Üyeler
188,220
Son üye
bkid
Geri