kuru kayısı yemiştim dün akşamSon zamanda ne yedin
herhalde hayatında ilk kez oluyorsun bişey olmaz mide kanaması geçirmiyorsan ölmezsin ama ölcem diyosan yapabileceğimiz bir şey yokkuru kayısı yemiştim dün akşam
Öyle basit bir şeyden ölünmezkuru kayısı yemiştim dün akşam
birinci olarak bol su içArkadaşlar merhaba sabah karın ağrısıyla uyandım tuvalete gittim ishal olduğumu farkettim çok kötüyüm napacam yardım edin internetten araştırdım vücutta su kaybına neden olup ölüme yol açıyor çok korkuyorum evde geçirebilcek yöntem var mıdır?
Arkadaşlar merhaba sabah karın ağrısıyla uyandım tuvalete gittim ishal olduğumu farkettim çok kötüyüm napacam yardım edin internetten araştırdım vücutta su kaybına neden olup ölüme yol açıyor çok korkuyorum evde geçirebilcek yöntem var mıdır?
ishal ölümleri afrika gerçekleşir veya gelişmemiş ülkelerde doktora git hemen ilaç yazılıyorlar yenecek listesi falan veriyorlar her ağrıdan sızıdan ölmezsin merak etmeArkadaşlar merhaba sabah karın ağrısıyla uyandım tuvalete gittim ishal olduğumu farkettim çok kötüyüm napacam yardım edin internetten araştırdım vücutta su kaybına neden olup ölüme yol açıyor çok korkuyorum evde geçirebilcek yöntem var mıdır?