Neler Yeni

İshal oldum, ne yapabilirim?

Excator23cm

80+ Gold
Abooo benim bir arkadaşımda o hastalığa yakalanmıştı eğer 1 hafta iççindde doktora gidilmezse metabolizma ona alışıyor ve ömrün boyunca ishal oluyorsan her an istemden çıkıyor sonra arkadaşıma araba çarptı öldü

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

Concevt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Berkay Burak Çifci
leblebi ye bol su iç ishal çok su kaybettirir bide internette gördügün her şeye inanma

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Arkadaşlar merhaba sabah karın ağrısıyla uyandım tuvalete gittim ishal olduğumu farkettim çok kötüyüm napacam yardım edin internetten araştırdım vücutta su kaybına neden olup ölüme yol açıyor çok korkuyorum evde geçirebilcek yöntem var mıdır?
birinci olarak bol su iç
ikinci olarak muz,patates ve kraker önerebilirim (sudan ziyade giden tuz etkiler insanın tansiyonunu ishalde)
üçüncü olarak çok karışık beslenme 1-2 gün (çorba, yeşillik,patates veya pilav,makarna gibi sade beslenmeni öneririm)
onun dışında problem etme bu kadar kendine stress en büyük etkenlerden biri kabızlık ve ishalde.
dizanteri, tifo gibi hastalıklar geçmeyen ishale sahiptir. internette okuyup panik olursan kendi sağlığını tehlikeye atarsın. sakin ol 1 güne falan geçer maksimum daha uzun sürerse hastaneye git 2 seruma bir şeyin kalmaz.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
4 aydır ishal olan bne olmediysem sende ölmen korkma muz harici sebze meyve yeme bol bol yoğurt ye su tüket birde bir sürahi içine 1 kaşık tuz 3 kaşık şeker koy tuket onu doktor önermişti
Arkadaşlar merhaba sabah karın ağrısıyla uyandım tuvalete gittim ishal olduğumu farkettim çok kötüyüm napacam yardım edin internetten araştırdım vücutta su kaybına neden olup ölüme yol açıyor çok korkuyorum evde geçirebilcek yöntem var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
ishal ölümleri afrika gerçekleşir veya gelişmemiş ülkelerde doktora git hemen ilaç yazılıyorlar yenecek listesi falan veriyorlar her ağrıdan sızıdan ölmezsin merak etme

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Birde öldüren ishal yeşil ishal dışkı yeşil bi şekilde ise öldürüyor

Top Bottom