İshal oldum, ne yapabilirim?

Şuan bende hastayım ishalim midem bulanıyor karnım ağrıyor

Kahveyi al 1 tatlı kaşığı kahve ve içine 5-6 damla limon damlat su ile beraber yut

Kesmezse bir tatlı kaşığı daha yap

Beni kesti şuan rahatım

Hastaneye gitmeni önermem çünkü sadece test yapıp gönderecekler ilaç serum felan yazmayacaklar çünkü virüsken ilaç içilmiyor.

Çay kaşıgına kahve koy(kuru kahve) üzerine 3 4 damla limon sık at ağzına

Muz , haşlanmış patates ye. Doktora git.
Doktor sıkıntı biz şuan mersindeyiz tatilde birazdan kayseriye döneceğiz doktora gitsem test yapacak ve sokağa çıkma yasağı verecek o yüzden gidemiyorum

Ve ilaç yazmaz serum vermez diye biliyorum

Troll.

Doktor sıkıntı biz şuan mersindeyiz tatilde birazdan kayseriye döneceğiz doktora gitsem test yapacak ve sokağa çıkma yasağı verecek o yüzden gidemiyorum

İshalden test vermez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kim diyor?

Arkadaşlar merhaba sabah karın ağrısıyla uyandım tuvalete gittim ishal olduğumu farkettim çok kötüyüm napacam yardım edin internetten araştırdım vücutta su kaybına neden olup ölüme yol açıyor çok korkuyorum evde geçirebilcek yöntem var mıdır?
Muz ye ciddiyim şaka yapmıyorum

Bende olmuştum 6 ay geçmemişti sonra doktora gittim bağırsağım da ödem çıktı ilaç ile tedavi edildi. Sende git doktora buradan olmaz o iş.

Arkadaşlar merhaba sabah karın ağrısıyla uyandım tuvalete gittim ishal olduğumu farkettim çok kötüyüm napacam yardım edin internetten araştırdım vücutta su kaybına neden olup ölüme yol açıyor çok korkuyorum evde geçirebilcek yöntem var mıdır?
bir tatlı kaşığı toz kahveyi al üstüne limon sık sonra ağzına at üstüne hemen su iç ve yut en fazla 1 saate geçer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,414
Üyeler
189,261
Son üye
DARKUS0000
Geri