İshal oldum, ne yapabilirim?

Arkadaşlar merhaba sabah karın ağrısıyla uyandım tuvalete gittim ishal olduğumu farkettim çok kötüyüm napacam yardım edin internetten araştırdım vücutta su kaybına neden olup ölüme yol açıyor çok korkuyorum evde geçirebilcek yöntem var mıdır?
Klasik Google başım ağrıyordu öldüğümü öğrendim geçen.

Arkadaşlar merhaba sabah karın ağrısıyla uyandım tuvalete gittim ishal olduğumu farkettim çok kötüyüm napacam yardım edin internetten araştırdım vücutta su kaybına neden olup ölüme yol açıyor çok korkuyorum evde geçirebilcek yöntem var mıdır?
Bu aralar bu hastalığın salgını var, herkeste karın ağrısı ve ishal var. Ben yerimde duramıyordum karın ağrısından ishaldim, dün gittim doktora serum aldım ve hap yazdı 3-4 tane. Şu an ara sıra yine giriyor ağrı ama yarına geçer umarım. Çok geçmeden doktora git

Çok şiddetli ve geçecek gibi değilse eğer evde Türk kahvesine biraz limon damlatıp macun kıvamına gelince yutabilirsin. Eğer o da kesmezse eczaneden Reflor adında ilaç var. Onu alıp içebilirsin. Ölmezsin korkma :)

Bol bol su iç sonra bir kere daha
zıç
sonra geçer gider hepsi.

Kuru kahveye limon sık 3 4 çay kaşığı kadar ye ondan. Ama fazla kaçırırsan da kabız olursun dikkat et.

Arada bende oluyorum merak etme ölmezsin :D haşlanmış patates ye ve annem leblebi yedirirdi belki sende yiyebilirsin.

Bol bol su iç sonra bir kere daha
zıç
sonra geçer gider hepsi.
Kuru kahveye limon sık 3 4 çay kaşığı kadar ye ondan. Ama fazla kaçırırsan da kabız olursun dikkat et.
Bu iş yemekle olmuyor, ben 3-4 gündür bu dediğinizin hepsini yaptım ama karın ağrısı ve ishalden duramıyordum yerimde, doktora gitmesi şart.

Sırf bu konu için açılmış olan troll hesap.

Sakin ol ne ölümcül bişey değil ishal.

Beyaz leblebi çok iyi gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,232
Üyeler
188,218
Son üye
Berkment
Geri