Neler Yeni

İshal oldum, ne yapabilirim?

Tolgax güneş

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba sabah karın ağrısıyla uyandım tuvalete gittim ishal olduğumu farkettim çok kötüyüm napacam yardım edin internetten araştırdım vücutta su kaybına neden olup ölüme yol açıyor çok korkuyorum evde geçirebilcek yöntem var mıdır?
Klasik Google başım ağrıyordu öldüğümü öğrendim geçen.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar merhaba sabah karın ağrısıyla uyandım tuvalete gittim ishal olduğumu farkettim çok kötüyüm napacam yardım edin internetten araştırdım vücutta su kaybına neden olup ölüme yol açıyor çok korkuyorum evde geçirebilcek yöntem var mıdır?
Bu aralar bu hastalığın salgını var, herkeste karın ağrısı ve ishal var. Ben yerimde duramıyordum karın ağrısından ishaldim, dün gittim doktora serum aldım ve hap yazdı 3-4 tane. Şu an ara sıra yine giriyor ağrı ama yarına geçer umarım. Çok geçmeden doktora git

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok şiddetli ve geçecek gibi değilse eğer evde Türk kahvesine biraz limon damlatıp macun kıvamına gelince yutabilirsin. Eğer o da kesmezse eczaneden Reflor adında ilaç var. Onu alıp içebilirsin. Ölmezsin korkma :)

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Bol bol su iç sonra bir kere daha
zıç
sonra geçer gider hepsi.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Kuru kahveye limon sık 3 4 çay kaşığı kadar ye ondan. Ama fazla kaçırırsan da kabız olursun dikkat et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Arada bende oluyorum merak etme ölmezsin :D haşlanmış patates ye ve annem leblebi yedirirdi belki sende yiyebilirsin.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bol bol su iç sonra bir kere daha
zıç
sonra geçer gider hepsi.
Kuru kahveye limon sık 3 4 çay kaşığı kadar ye ondan. Ama fazla kaçırırsan da kabız olursun dikkat et.
Bu iş yemekle olmuyor, ben 3-4 gündür bu dediğinizin hepsini yaptım ama karın ağrısı ve ishalden duramıyordum yerimde, doktora gitmesi şart.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Sakin ol ne ölümcül bişey değil ishal.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411

Basrii

80+ Bronze
Beyaz leblebi çok iyi gelir.

Top Bottom