9. ve 10. Sınıf Derslerine Çalışmak

Pandemi girdi gireli hayatım rayından çıktı.Aslında tam rayında değildi ama neyse...
9.ve 10.sınıfı derslerine çalacağım.Lakin nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda kararsızım.
Zaman konusunda sıkıntım yok.Tüm gün boşum.
Alanın mf mi tm mi

kafam almıyor pandemi girdiğinden beri çalışasın yok
Çalışın, pişman olmayın. Ben pişmanım
Ekran Görüntüsü (37).png

Hocam sayısal öğrencisiyim.Herhalde mf oluyor.Pek böyle kısaltmaları bilmiyorum.
12 ye geçtim bende
11 de tyt çalışmaya çalıştım ama 11 eksik kalıyordu yada yetişmiyordu çalışabilen arkadaşımda olmadı yapamadılar 11 ini sağlam tut tyt adına hafta sonu 1 gününü ayırabilirsen bile gayet iyi
9-10 da eksiğini ise keşke bu yaz baksaydın biraz ben öyle yapmıştım 10.sınıfın yazı çok fayda görmüştüm 11 deki bazı konular zaten 9-10 nun üstüne konmuş hali daha fazla çalışarak o şekilde o konuları halledeblirsin mesela hareket 9 da var ama 11 de de var ayrtınlı şekilde bu şekilde bağlantı konuları 11 de halledersin haftanın bir günü tyt bakabilirsin onun dışında 11i sağlam tut , fizik özellikle benim eksik kaldı onun dışında ki dersleri rahatça bitirdim ama fizik zor bir ders

Hocam 1 ayda bitirmeyi planlıyorum.
Zamanım bol.
Yaklaşık 400 Video izleyeceğim.Coğrafya ve Tarih çalışmayacağım.Onları 11'İn ilk çeyrağinde halledeceğim.
Sizce yapabilir miyim?
Günde 4 saat uyuyorum.4 saatte diğer işlerimi hallederim.Geriye kalan zamanda Günde 15-20 izlemek planım.
Her gün bütün derslerden minumum 1 video dinleyerek ilerleyim.
Not alma işlemi için 9 ve 10. sınıfta tek tük not aldığım defterleri kullanacağım.
dediğin gibi yapabilirsen iyi olur mu bilmem ama anlayarak soru çözerek bitirmen lazım tyt yi öyle dim bitti değil

Hocam 1 ayda bitirmeyi planlıyorum.
Zamanım bol.
Yaklaşık 400 Video izleyeceğim.Coğrafya ve Tarih çalışmayacağım.Onları 11'İn ilk çeyrağinde halledeceğim.
Sizce yapabilir miyim?
Günde 4 saat uyuyorum.4 saatte diğer işlerimi hallederim.Geriye kalan zamanda Günde 15-20 izlemek planım.
Her gün bütün derslerden minumum 1 video dinleyerek ilerleyim.
Not alma işlemi için 9 ve 10. sınıfta tek tük not aldığım defterleri kullanacağım.
Hocam bu plan aklına yattımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğin gibi yapabilirsen iyi olur mu bilmem ama anlayarak soru çözerek bitirmen lazım tyt yi öyle dim bitti değil
+1

460 civarı istiyordum, sonrasında ayt abanıp cerrahlık okumak istiyordum

olmadı ne yapalım polis oluruz artık :D
polislik kaç istiyor ve seneye mi polislik yazacaksın yoksa bu sene mi ?

Her Türk vatandaşının içinde olan üniforma giyme ve vatana hizmet etme arzusu bende de olduğu için polis olmak istiyorum reis.
Vatana canım feda
anladım cerrah olmak istiyorum demiştin bir de :D

Her Türk vatandaşının içinde olan üniforma giyme ve vatana hizmet etme arzusu bende de olduğu için polis olmak istiyorum reis.
Vatana canım feda
yok vurulursan ne yapacaksın o anlamda dedim ben

Geri