''Wolfred!ghT
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
9 ve 10. sınıftan çok az aklımda kalan dersler var.12 ye geçtim bende
11 de tyt çalışmaya çalıştım ama 11 eksik kalıyordu yada yetişmiyordu çalışabilen arkadaşımda olmadı yapamadılar 11 ini sağlam tut tyt adına hafta sonu 1 gününü ayırabilirsen bile gayet iyi
9-10 da eksiğini ise keşke bu yaz baksaydın biraz ben öyle yapmıştım 10.sınıfın yazı çok fayda görmüştüm 11 deki bazı konular zaten 9-10 nun üstüne konmuş hali daha fazla çalışarak o şekilde o konuları halledeblirsin mesela hareket 9 da var ama 11 de de var ayrtınlı şekilde bu şekilde bağlantı konuları 11 de halledersin haftanın bir günü tyt bakabilirsin onun dışında 11i sağlam tut , fizik özellikle benim eksik kaldı onun dışında ki dersleri rahatça bitirdim ama fizik zor bir ders
Bu 1 ayda Konu çalışacağım.Not alacağım.Test çözeceğim
Çözücem hocam.dediğin gibi yapabilirsen iyi olur mu bilmem ama anlayarak soru çözerek bitirmen lazım tyt yi öyle dim bitti değil
Zamanım oldukça bol.Zaten evde yapacağım daha başka işte yok.Hocam bu plan aklına yattımı
Mesaj otomatik birleştirildi:
+1
Konu dinlerken not alacağım.Video bitince bir 10Dk kendim üzerinden tekrar geçeceğim.
Diğer kardeşimin çözmediği TYT kitapları vardı.Onlardan çözeceğim.
TYT bittiği vakit deneme çözüp netime bakıp daha nasıl arttırabileceğim ona çalışacağım.