Neler Yeni

9. ve 10. Sınıf Derslerine Çalışmak

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
12 ye geçtim bende
11 de tyt çalışmaya çalıştım ama 11 eksik kalıyordu yada yetişmiyordu çalışabilen arkadaşımda olmadı yapamadılar 11 ini sağlam tut tyt adına hafta sonu 1 gününü ayırabilirsen bile gayet iyi
9-10 da eksiğini ise keşke bu yaz baksaydın biraz ben öyle yapmıştım 10.sınıfın yazı çok fayda görmüştüm 11 deki bazı konular zaten 9-10 nun üstüne konmuş hali daha fazla çalışarak o şekilde o konuları halledeblirsin mesela hareket 9 da var ama 11 de de var ayrtınlı şekilde bu şekilde bağlantı konuları 11 de halledersin haftanın bir günü tyt bakabilirsin onun dışında 11i sağlam tut , fizik özellikle benim eksik kaldı onun dışında ki dersleri rahatça bitirdim ama fizik zor bir ders
9 ve 10. sınıftan çok az aklımda kalan dersler var.
Bu 1 ayda Konu çalışacağım.Not alacağım.Test çözeceğim
dediğin gibi yapabilirsen iyi olur mu bilmem ama anlayarak soru çözerek bitirmen lazım tyt yi öyle dim bitti değil
Çözücem hocam.
Hocam bu plan aklına yattımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

+1
Zamanım oldukça bol.Zaten evde yapacağım daha başka işte yok.
Konu dinlerken not alacağım.Video bitince bir 10Dk kendim üzerinden tekrar geçeceğim.
Diğer kardeşimin çözmediği TYT kitapları vardı.Onlardan çözeceğim.
TYT bittiği vakit deneme çözüp netime bakıp daha nasıl arttırabileceğim ona çalışacağım.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,650
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
yok vurulursan ne yapacaksın o anlamda dedim ben
Çelik yelek veriliyor polislere, giyme zorunluluğu yok ama veriliyor. Kafa hariç ölümcül olan noktaları koruyor zaten. Vuruldum var sayıyorum, o noktayı öncelikle hızlı bir şekilde su, serum veya batikon dökerek sterilize edip tampon yaparım. Ardından merkeze haber verip sağlık ekiplerini isterim

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
460 civarı istiyordum, sonrasında ayt abanıp cerrahlık okumak istiyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

olmadı ne yapalım polis oluruz artık :D
o değilde seninikde kötü değil 250 üstüne bile çıkamayan var

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,650
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT

Mehmet Karahanlı

80+ Bronze
Knk gunde 15-20 video ne. Tmm yaptin diyelim zamanina yazik ve alacagin verim %10-20 arasi olur tahminimce kendini bu kadar kasma sonra bunalirsin kitaplara bakuca miden kalkar hersey zamanla

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Knk gunde 15-20 video ne. Tmm yaptin diyelim zamanina yazik ve alacagin verim %10-20 arasi olur tahminimce kendini bu kadar kasma sonra bunalirsin kitaplara bakuca miden kalkar hersey zamanla
Hocam,emin olun şuan da kafamın bu halde olmasından kat kat iyidir.
En azından bir işe yoğunlaşıp kafamdaki düşüncelerden uzaklaşırım.

Mehmet Karahanlı

80+ Bronze
Hangi düşüncelerden?
Derece yapan akrabalarım var ve günde 5 saat düzenli çalışıp o dereceyi yaptılar önemli olan burada düzenli çalışmak bu arada önceki mesajlarına baktım günde4 saat uyuyormuşsun bu kendine eziyetten başka bir şey değil kendini fazla kasma düzenli az ve öz çalışmaya bak önemli olan fazla ders çalışmak değil :)

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Hangi düşüncelerden?
Derece yapan akrabalarım var ve günde 5 saat düzenli çalışıp o dereceyi yaptılar önemli olan burada düzenli çalışmak bu arada önceki mesajlarına baktım günde4 saat uyuyormuşsun bu kendine eziyetten başka bir şey değil kendini fazla kasma düzenli az ve öz çalışmaya bak önemli olan fazla ders çalışmak değil :)
Hocam uyku tutmuyor.
Düzenli ders çalışabilecek biriyim.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
bişey demeyi unuttum sen izlediğin videoyu not alıcaksın ve test çözeceksin ben 2 saattir 1 saatlik videoyu izleyip ordaki soruları kavramaya çalışıyorum ve birde not alıyorum not almak çok yoruyor sonra kafam bunalıyor sen kendine ben öyle yaparım şöyle yaparım değil sakince ve planlı yap

Penguen

80+ Silver
Mezunum.
Normalde 75k altı rahat yapabilecek bir öğrenciyim. Ama 11 ve 12. Sınıfta çalışamadım. Zaten ders de görmedik adam gibi. Netler kötü geldi, 200k civarı anca yaptım.
Çalışabildiğin kadar çalış. Abartmadan çalış yoksa sıkılır koparsın bir daha toplayamazsın. Mesela sıkıldın mı, bırak oyun oyna 1-2 saat. Sonra yine başla. Daha önünde 2 sene var ve her türlü konuları bitirebilirsin.
Benim zaten düzenli çalışma alışkanlığım yoktu. Sınıfta herkesin çalıştığını görünce motive olup çalışıyordum. Pandemi de girince kitap yüzü açmadım. İntegral ne bilmeden sınava girdim. Haliyle AYT çok kötü geldi.
Ücretli vs. güzel bir üniversitede istediğim bölüme girebiliyorum, senelik 30.000 TL civarı olması dışında bir sıkıntı yok.
Biraz da içimi dökmüş gibi oldum ama beklediğimden çok daha kötü geldi sıralamam. Elinden geldiğince çalış ama kendini sıkmadan çalış.

Top Bottom