King Of Arnor
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 513
Ben bu sene 10. sınıfa geçtim bize alan seçilmesi gerektiği söylenmedi bende bilmiyordum. Alan seçmedim
Her okulda farklı oluyor. Bazı okullarda 11. sınıfa geçerken seçiliyor. Seninki de öyle olabilir.Ben bu sene 10. sınıfa geçtim bize alan seçilmesi gerektiği söylenmedi bende bilmiyordum. Alan seçmedim
Olabilir öyleyse teşekkürlerHer okulda farklı oluyor. Bazı okullarda 11. sınıfa geçerken seçiliyor. Seninki de öyle olabilir.
Teşekkürler anladım11. sınıfta alanlarınıza ayrılacaksınızdır diye düşünüyorum.
EA= Eşit Ağırlık- Türkçe ve Matematik ağırlıklıdır. Fizik, Kimya, Biyoloji istisnaya göre ya 1 saat olur ya da hiç olmaz.
MF= Matematik, Fen- Matematik ve Fen'den sorumlu olursunuz.
10.sınıfın yarısında seçimini yapıyorsun 11 de seçtiğin alandan başlarsınBen bu sene 10. sınıfa geçtim bize alan seçilmesi gerektiği söylenmedi bende bilmiyordum. Alan seçmedim
Dil'i unutmuşsunuz.11. sınıfta alanlarınıza ayrılacaksınızdır diye düşünüyorum.
EA= Eşit Ağırlık- Türkçe ve Matematik ağırlıklıdır. Fizik, Kimya, Biyoloji istisnaya göre ya 1 saat olur ya da hiç olmaz.
MF= Matematik, Fen- Matematik ve Fen'den sorumlu olursunuz. Sosyal ders olan Tarih dersi burada olmaz ama Coğrafya'nın sayısal kısmı burada olur.
%99 sayıla girdin arkadaşın dediğine göre mf.Hocam bu alan işi ne? 11'e geçtim bir bilgim yok. Fen lisesindeyim o yüzden mf mi oluyo bizimki.
Bende seçmiştim ama daha şuan açıklanmadı (E-Okuldan bakabilirsin)Ben bu sene 10. sınıfa geçtim bize alan seçilmesi gerektiği söylenmedi bende bilmiyordum. Alan seçmedim
E okulda hangi kısımda açıklanacak bir bilginiz var mıBende seçmiştim ama daha şuan açıklanmadı (E-Okuldan bakabilirsin)
eğer seçmezsen puanına göre seni yerleştiriyorlardı sanırım
K M T A L
Bilişim Teknolojileri Alanı
Seçtiğim dal: Yazılım
Ortalamam: 89 - Takdir
YanlışMF= Matematik, Fen- Matematik ve Fen'den sorumlu olursunuz. Sosyal ders olan Tarih dersi burada olmaz ama Coğrafya'nın sayısal kısmı burada olur.