Teknobiyotik dışında Termal Macun almak istiyorum

BurakPasha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
553
Bütçe
100
Arkadaşlar daha önce böyle konular açıldığının farkındayım fakat baktığımda herkes Teknobiyotik'ten öneriyor. N11 gibi sitelerde orjinal MX-4 bulamaz mıyım?

Arkadaşlar daha önce böyle konular açıldığının farkındayım fakat baktığımda herkes Teknobiyotik'ten öneriyor. N11 gibi sitelerde orjinal MX-4 bulamaz mıyım?
Hayır. Amazon ve Teknobiyotikte var şuan sadece. Trendyolda 1 kere gördüydüm ama fiyatı 100 tl civarı idi.

Amazon.com.tr'de bulabilirsin ama satıcısı amazon'un kendisi olmalı. MX-4 almak zorunda değilsin onun yerine Mastergel Maker Nano da bakabilirsin

Hepsiburada'da var fakat satıcı yine Teknobiyotik. Ben olsam Teknobiyotik dışında almazdım.

Hayır bulamazsın kolay kolay da Teknobiyotik neden olmaz anlamadım.

Amazon.com.tr'de bulabilirsin ama satıcısı amazon'un kendisi olmalı. MX-4 almak zorunda değilsin onun yerine Mastergel Maker Nano da bakabilirsin
hem gramajı daha az hemde aralarında ısı farkı yok hemde mx-4 daha ucuz sanırım

Teknobiyotik Arctic distribütörü diye biliyorum, en mantıklısı ordan alman

Teknobiyotik Arctic distribütörü diye biliyorum, en mantıklısı ordan alman
Tamamdır bu linkten alıyorum o zaman.

Tamamdır bu linkten alıyorum o zaman.

Buradan al. Orijinal ve teknobiyotiğe göre daha güvenli bir site zaten. Dünyanın en büyük alışveriş sitesi 😋

Bu yurt dışından gelmiyor mu?
Hayır amazon com tr bu deposu kocaelide hemen bana 1 saat mesafe. Oradan dağıtılıyor Hepsiburada trendyol gibi yani vergi gibi bir durum yok. Hatta PRİME üyelik alıprsanız 7.90 tl' ye lol valorant gibi oyunlarda eklentiler kazanıp 1 günde kargo avantajını kullanabilirsiniz. Üstelik tüm ürünlerde kargo bedava falan oluyor. Twitch' te ücretsiz abonelik hakkınız oluyo falan

Geri