2600 kullanmalısın.merhaba şuan r3 2200g var bunu satıp 2.el olarak ya 800 TL ye 3100 yada 900 TL ye snowman fanlı r5 2600 alıcam.valorant ve gta5 oynuyorum.sizce hangisi arada yayın da açıcam.
yani yayın pek önemli değil haftada 1 kafam eserse açarım izlenmek için değil sohbet muhabbet.önceliğim valo değil gta 5 ama sence hangisi gta 5 de iyi olur.gta ekran kartı ağırlıklı ama şuanki işlemcim fivemde sürekli yüzde yüz kullanım oluyor.Yayın da açılacaksa R5 2600 daha iyi olur.
Yayın/render işinde R5 2600 daha önde oyun konusunda R3 3100 bir tık daha iyiyani yayın pek önemli değil haftada 1 kafam eserse açarım izlenmek için değil sohbet muhabbet.önceliğim valo değil gta 5 ama sence hangisi gta 5 de iyi olur.gta ekran kartı ağırlıklı ama şuanki işlemcim fivemde sürekli yüzde yüz kullanım oluyor.
peki r5 alsam 3100 e göre daha ileriye dönük olur mu yoksa tam tersi mi?Yayın/render işinde R5 2600 daha önde oyun konusunda R3 3100 bir tık daha iyi
Oyun için R3 3100 daha iyiyani yayın pek önemli değil haftada 1 kafam eserse açarım izlenmek için değil sohbet muhabbet.önceliğim valo değil gta 5 ama sence hangisi gta 5 de iyi olur.gta ekran kartı ağırlıklı ama şuanki işlemcim fivemde sürekli yüzde yüz kullanım oluyor.
İlerde kendimi geliştiririm yayın konusunda diyorsan R5 2600 daha mantıklı olur.peki r5 alsam 3100 e göre daha ileriye dönük olur mu yoksa tam tersi mi?
1050 ti 16gb ramRyzen 5 2600 ayni fiyata bulursan onu al bence birde ekran kartın nedir ?
1x 16 yapmasaydınız keşkeyani yayın pek önemli değil haftada 1 kafam eserse açarım izlenmek için değil sohbet muhabbet.önceliğim valo değil gta 5 ama sence hangisi gta 5 de iyi olur.gta ekran kartı ağırlıklı ama şuanki işlemcim fivemde sürekli yüzde yüz kullanım oluyor.
alırken dikkat et testlerini yap öyle alpeki r5 alsam 3100 e göre daha ileriye dönük olur mu yoksa tam tersi mi?
kanka valla drop giriyo pc ye bende çözemedim satıp 8x2 yapcam heralde böyle devam ederse1x 16 yapmasaydınız keşke
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
alırken dikkat et testlerini yap öyle al
ondandırkanka valla drop giriyo pc ye bende çözemedim satıp 8x2 yapcam heralde böyle devam ederse