-Akın Taşkan-
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,864
Sorun bu da g3 kasam var sata veri kablosunu taktım ama sata güç kablosunu bulamıyorum anakart kutusundan 2 kablo çıktı birini taktım diğeri ne anlamadım
Bu iki vidayı sökünHocam kırmızıya alsanız olur mu sökeceğim yeri Alıntıyı görüntüle
Sata güç kablosu PSU'ya takılı gelir kasanın arka kapağını açın orada görürsünüz.Sorun bu da g3 kasam var sata veri kablosunu taktım ama sata güç kablosunu bulamıyorum anakart kutusundan 2 kablo çıktı birini taktım diğeri ne anlamadım Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Burası mı?Sata güç kablosu PSU'ya takılı gelir kasanın arka kapağını açın orada görürsünüz.
Hayır arka kapak. Orası kasanın alt kısmı.Burası mı?
Açık olan kapağın tam arkası?Hayır arka kapak. Orası kasanın alt kısmı.
Aynen öyle.Açık olan kapağın tam arkası?
Ee orada açılacak vida bulamadımAynen öyle.![]()
Arkasında olur vidası anakartın arka çıkışları varya o tarafta olur vida.Ee orada açılacak vida bulamadım
Hocam arkada hiç vida yok benim anakartı toptan sökmem gerekmez di mi?Arkasında olur vidası anakartın arka çıkışları varya o tarafta olur vida.
Hayır orası değil kasanın dış arka kısmı güç kaynağının kablosunu prize taktığın yer anakarta usb cihazlarını falan taktığın yer. Anakartı sökmenize gerek yok.Hocam arkada hiç vida yok benim anakartı toptan sökmem gerekmez di mi?
Kusura bakmayın cahilim birazHayır orası değil kasanın dış arka kısmı güç kaynağının kablosunu prize taktığın yer anakarta usb cihazlarını falan taktığın yer. Anakartı sökmenize gerek yok.
Önemli değil forum bunun için var. Ayrıca ben anlatamadım sizin bir suçunuz yok.Kusura bakmayın cahilim biraz
Tam burası mıHayır orası değil kasanın dış arka kısmı güç kaynağının kablosunu prize taktığın yer anakarta usb cihazlarını falan taktığın yer. Anakartı sökmenize gerek yok.