Rampage drop alınır mı

İnternet kafe kulaklığı ?
Ortakl bir şey söyleyin konuya dahil olanlar ona göre bir şey Alicam baya bir comfort al diyen oldu butce fazla ise drop plus al diyende cok oldu

rampage
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reklamdan kaç TL kazanıyorsun ?

istersen başka rampage dan boy olmayan foruma sor eminimki hyper x al derler
Sen dünyanın en toxic Rampage hater'ı olabilirsin.

Ortakl bir şey söyleyin konuya dahil olanlar ona göre bir şey Alicam baya bir comfort al diyen oldu butce fazla ise drop plus al diyende cok oldu
Drop Plus al geç takma bu haterları.

fanboyları dinleme hyper x al keyfine bak sattığı ürünün arkasında duran markalardan ürün al

hater ne alaka ?

@Umut Can hocam kalite istiyorsan hyper x veya hp al eğer 5-6 ay sonra kulaklık bozulsun istiyorsan rampage veya jd al karar senin

Aga kafa gg oldu bütçe 400 diyelim ona ne önerirsiniz 400 yapabilirim belki

rampage

reklamdan kaç TL kazanıyorsun ?
Sen gerçekten hiç bir şey önerme.
Markaya değil modele bakmalısın,fiyatına göre ne iyiyse onu öneriyoruz biz güzel kardeşim.
Markaya göre bakıyorsak alsın Corsair HS35 2 ay sonra kulaklığım kırıldı konusunu açar arkadaş.
Bu kıt düşünceyle bu forumda olman bile saçma ama merak etme az önceki boş arkadaşın gibi yakında ban yersin.

fanboyları dinleme hyper x al keyfine bak sattığı ürünün arkasında duran markalardan ürün al

hater ne alaka ?
Yarım saattir farkındaysan sen hyperx fan boyluğu yapıyorsun.Fan boy değilim ama adamlar drop plusı yapmışlar demişim.Gelmişsin reklamdan kaç para alıyorsun diyorsun.

hater ne alaka ?

@Umut Can hocam kalite istiyorsan hyper x veya hp al eğer 5-6 ay sonra kulaklık bozulsun istiyorsan rampage veya jd al karar senin
Valla rampage in kulaklığı var 2 yıl oldu rampagr hectora vatandan aldım hala miss gibi çalışıyor pedler ne yıprandı ne soyuldu bunu dediniz pek bişey demiyorum o yüzden

Valla rampage in kulaklığı var 2 yıl oldu rampagr hectora vatandan aldım hala miss gibi çalışıyor pedler ne yıprandı ne soyuldu bunu dediniz pek bişey demiyorum o yüzden

önceki yorumlarıma bak hp-gamepower-hyperx-corsair gibi ürünleride önerdim
Corsair hs 35 iyi midir? benimde hoşuma gitti zaten dışarda kullanıla bilir çok kötü değil

@Umut Can hocam daha fazla rampage fanboyları ile tartışmak istemiyorum benim sana tavsiyem razer 7.1 - hyperx cloud stinger - corsair hs35 bu üçünden biri istersen başka fanboy olmayan forumda sor

Corsair hs 35 iyi midir? benimde hoşuma gitti zaten dışarda kullanıla bilir çok kötü değil
alınabilir

Dostum drop plus kullanıyorum alınır sorun varsa özelden yaz cevaplayayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,633
Üyeler
188,630
Son üye
egehasanz
Geri