Bende aynısını söyledim ama monitöre sahip olduğunu söyledi4500TL bütçede monitör ve ekipman dahil bir bilgisayar toplamak çok zor.
Ancak ikinci elden toplanabilir.
Yine de bu bütçede ikinci el daha mantıklı. Ben olsam PS almazdım, kullanım amacına göre değişir, sadece oyun için alacaksa PS alsın.Bende aynısını söyledim ama monitöre sahip olduğunu söyledi
4500 TL ye sistem + ekipman alınır.Bende aynısını söyledim ama monitöre sahip olduğunu söyledi
Sadece oyun odaklı bir sey istiyorsa bence Xbox Series S almalı. PlayStation 4 e vereceğine daha iyi performans veren bir konsol almak daha mantıklı. Hem xbox gamepass ile aylık 30tl ye felan bir sürü oyun veriyor.Dediğim gibi bütçe 4500 TL benim görüşüm şuanda bilgisayar alınmaz PlayStation almasi gerektiğini düşünüyorum siz ne diyorsunuz.
Söyledim kafasına daha çok yattı peki öyle olursa oyunları indirmek gerekir miSadece oyun odaklı bir sey istiyorsa bence Xbox Series S almalı. PlayStation 4 e vereceğine daha iyi performans veren bir konsol almak daha mantıklı. Hem xbox gamepass ile aylık 30tl ye felan bir sürü oyun veriyor.
Oyunlar çift kol filan ortalama 4500 TL oluyorGeçen sorduğumda vatanda PS4 3600 TL idi.
Ps4e 2021de o para verilmezGeçen sorduğumda vatanda PS4 3600 TL idi.
1000 TL'ydi zamanında belki daha ucuzdu.Ps4e 2021de o para verilmez
1050 ti sistem + ekipman alınır daha çok keyif alır konsol sıkıyor belli bir süre sonraOyunlar çift kol filan ortalama 4500 TL oluyor