N Nachi 80+ Platinum Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 9,994 7 Ağustos 2021 #14 rookie27 yazmış: 1050 ti sistem + ekipman alınır daha çok keyif alır konsol sıkıyor belli bir süre sonra Devamı için tıklayın... Zor ama. Bence series s+gamepass alsın pc varsa.
rookie27 yazmış: 1050 ti sistem + ekipman alınır daha çok keyif alır konsol sıkıyor belli bir süre sonra Devamı için tıklayın... Zor ama. Bence series s+gamepass alsın pc varsa.
EKRHN 80+ Gold Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 5,410 Dahası Reaksiyon skoru 3,545 İsim Efe Karahan 7 Ağustos 2021 #15 Sadri yazmış: Dediğim gibi bütçe 4500 TL benim görüşüm şuanda bilgisayar alınmaz PlayStation almasi gerektiğini düşünüyorum siz ne diyorsunuz. Devamı için tıklayın... PlayStation çok daha mantıklı hatta xbox series s+gamepass+kol falan da alabilir.
Sadri yazmış: Dediğim gibi bütçe 4500 TL benim görüşüm şuanda bilgisayar alınmaz PlayStation almasi gerektiğini düşünüyorum siz ne diyorsunuz. Devamı için tıklayın... PlayStation çok daha mantıklı hatta xbox series s+gamepass+kol falan da alabilir.
kırmızışarapp 80+ Silver Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3,702 7 Ağustos 2021 #16 Sadri yazmış: Söyledim kafasına daha çok yattı peki öyle olursa oyunları indirmek gerekir mi Devamı için tıklayın... tabii ki yüklemen lazım internetten Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Ağustos 2021 EKRHN yazmış: PlayStation çok daha mantıklı hatta xbox series s+gamepass+kol falan da alabilir. Devamı için tıklayın... Xbox Series S birçok sebepten eliyor PlayStationı Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Ağustos 2021 Sadri yazmış: Söyledim kafasına daha çok yattı peki öyle olursa oyunları indirmek gerekir mi Devamı için tıklayın... Ps4 e 3.6k vermek yerine Hepsiburada'dan ithalatçı garantili Xbox Series S alsın. Bildiğim kadarıyla 1 yıl Microsoft garanti veriyor ithalatçı garantisi haricinde.
Sadri yazmış: Söyledim kafasına daha çok yattı peki öyle olursa oyunları indirmek gerekir mi Devamı için tıklayın... tabii ki yüklemen lazım internetten Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Ağustos 2021 EKRHN yazmış: PlayStation çok daha mantıklı hatta xbox series s+gamepass+kol falan da alabilir. Devamı için tıklayın... Xbox Series S birçok sebepten eliyor PlayStationı Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Ağustos 2021 Sadri yazmış: Söyledim kafasına daha çok yattı peki öyle olursa oyunları indirmek gerekir mi Devamı için tıklayın... Ps4 e 3.6k vermek yerine Hepsiburada'dan ithalatçı garantili Xbox Series S alsın. Bildiğim kadarıyla 1 yıl Microsoft garanti veriyor ithalatçı garantisi haricinde.