İşlemcim Overclocklu mu?

OCCT ve Cinebench R20 ile işlemcinize yük bindirebilirsiniz. Aynı anakart bende de var ve memnunum. Güle güle kullanın :).
Çok teşekkür ederim testi yapacağım birazdan. Programları kullanmayı bilmiyorum ama bakalım bi :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Görmez. Kalitesiz fan. Bütçe belirterek kule tipi soğutucu tavsiyesi konusu açın.
Teşekkürler birazdan açacağım

Performans önemli :) ama soğutma konusunda sorun yaratırmı oyunlarda vs. PUBG, gta5, rust falan oynuyorum genellikle
Dediğim gibi konu açıp fan alırsanız sorun olmaz. Ama bu haliyle dengeli'de kullanmak daha mantıklı. Yada işlemcinizin voltajını azaltıp yüksek performansta kullanabilirsiniz.

Dediğim gibi konu açıp fan alırsanız sorun olmaz. Ama bu haliyle dengeli'de kullanmak daha mantıklı. Yada işlemcinizin voltajını azaltıp yüksek performansta kullanabilirsiniz.
Oynadığım oyunlarda dengelide oynasam fan alana kadar sorun yaratmaz diye düşünüyorum

FPS'inizi biraz etkiler ama hissetmezsiniz. İşlemcinin zarar görmemesi için fan alana kadar dengelide kullanmanız iyi olur.
İşlemci şuan 10-15 fps den daha önemli teşekkürler :)

Boştayken de boost yapar.

Test yapınca buraya aldığınız değerleri paylaşırsanız sevinirim. Anakartınız ve kasanız nedir?
çoklu çekirdekte 80-81 dereceyi gördü burda göstermiyor da tekli de de 50 de sabit kaldı

Ekler

• cinebench.webp
    cinebench.webp
    163.4 KB · Hit: 71
Son düzenleme:
çoklu çekirdekte 80-81 dereceyi gördü burda göstermiyor da tekli de de 50 de sabit kaldı
Değerler çok iyi. Tekli çekirdekte zaten tek çekirdek çalışır o yüzden 50 derece olması normal. Güle güle kullanın. İleride de düzgün bir soğutucu alırsanız çok da güzel olur.

FPS'inizi biraz etkiler ama hissetmezsiniz. İşlemcinin zarar görmemesi için fan alana kadar dengelide kullanmanız iyi olur.
core temp'ten ısıyı kontrol ettim 81i gördü en üst test sırasında normalmidir? Bakabilirseniz sevinirim

Değerler çok iyi. Tekli çekirdekte zaten tek çekirdek çalışır o yüzden 50 derece olması normal. Güle güle kullanın. İleride de düzgün bir soğutucu alırsanız çok da güzel olur.
Çok teşekkür ederim :) Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,486
Üyeler
200,948
Son üye
Feitan3142

Geri