Öneri Warzone indirmeye değer mi?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Arkadaşlar savaş oyunu olarak sadece BF1 yüklü. Ben de modern çatışmalı bir oyun istiyorum. BF4 denedim ama o pek sarmadı beni. Hem grafik bakımından hem de oynanış bakımından çok sıradan geldi. Zamanında CoD MW2, CoD BO 2 gibi oyunları oynamıştım ama hepsinin mantığı aynı olduğu için ve çok fazla oynadığım için onlardan da sıkıldım. İstediğim oyun türüne en yakını Warzone. Kendisi 85GB ama yükledikten sonra gelen güncellemelerle büyük ihtimalle 100GB falan olur. Sizce yüklemeye değer mi? Çok zor bir oyun olmasını istemiyorum oynadığım oyunun, alışmak kolay olsun. Yoksa direkt Warzone yerine BF5 mi indireyim. Ama BF5 de aynı mantık olduğu için beni sıkar diye düşünüyorum.

BF5 denediniz mi hocam?

Diğer battle royal oyunlarına göre alışması kolay en noob kişi bile birkaç denemeden sonra her el 2-3 kill alır genellikle.

BF5 denediniz mi hocam?
modern çatışmalı oyun istiyormuş arkadaş
bf5 pek uygun değil
bu arada herkes sevecek diye bişey yok
bende sen gibi modern fps oyunları oynamayı seviyorum ve warzone tam bu kavrama uygun bi oyun denemelisin
drop vesaire yaşamadığın sürece güzel bi deneyim yaşayacağını düşünüyorum

Arkadaşlar savaş oyunu olarak sadece BF1 yüklü. Ben de modern çatışmalı bir oyun istiyorum. BF4 denedim ama o pek sarmadı beni. Hem grafik bakımından hem de oynanış bakımından çok sıradan geldi. Zamanında CoD MW2, CoD BO 2 gibi oyunları oynamıştım ama hepsinin mantığı aynı olduğu için ve çok fazla oynadığım için onlardan da sıkıldım. İstediğim oyun türüne en yakını Warzone. Kendisi 85GB ama yükledikten sonra gelen güncellemelerle büyük ihtimalle 100GB falan olur. Sizce yüklemeye değer mi? Çok zor bir oyun olmasını istemiyorum oynadığım oyunun, alışmak kolay olsun.
daha hiç denemedim ama mekaniklerini biraz olsun r6 e benzettim diyebilirim

Bence değmez çok fazla hile var ve güncellemeler insanı canından bezdiriyor daha iyi bi alternatif bulamazsan son çare olarak deneyebilirsin

modern çatışmalı oyun istiyormuş arkadaş
bf5 pek uygun değil
BF5 modern mi değil mi bilmiyorum, daha önce oynamadım da izlemedim de.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence değmez çok fazla hile var ve güncellemeler insanı canından bezdiriyor daha iyi bi alternatif bulamazsan son çare olarak deneyebilirsin
Daha iyi bir alternatif bulamadım. Ama güncellemelerden sonra boyutu düşüyormuş diye duydum. Tek derdi indirmek yani.

galiba oyunda hileler var ve optimizasyon eskisinden biraz daha çöp olmuş tabi karar senin

Daha iyi bir alternatif bulamadım. Ama güncellemelerden sonra boyutu düşüyormuş diye duydum. Tek derdi indirmek yani.
bf 5 de 2. dünya savaşını anlatıyor
hikaye modu 1940 1945 tarihleri arasında geçen hikayeleri anlatıyor hocam

bf 5 2. dünya savaşında geçiyor eski mi değil mi siz karar verin artık (ben oynadım eski geldi)

O zaman BF5'e bulaşmayayım. Zaten BF1 var.

galiba oyunda hileler var ve optimizasyon eskisinden biraz daha çöp olmuş tabi karar senin
Ya oynanışı iyi olsun, eğlenceli olsun yeter. FPS'im niye 60 değil de 59 diyen kişilerden değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,482
Üyeler
199,372
Son üye
joselina

Geri