Öneri Max 4200TL laptop tavsiyesi

Hangisi?

• Huawei

Oylar: 12 92.3%
  • Acer

Oylar: 0 0.0%
  • Diğer..

Oylar: 1 7.7%

• Oy kullanan toplam üye
    13
Sence huaweiye sırf o tasarımdan dolayı alınır mı? Uhd 620 var, testlere baktım en düşükte bile düzgün oyun oynamak istesem idare edilmeyecek kadar performans veriyor. Galiba senin attığın aceri alacağım.

Sence huaweiye sırf o tasarımdan dolayı alınır mı? Uhd 620 var, testlere baktım en düşükte bile düzgün oyun oynamak istesem idare edilmeyecek kadar performans veriyor. Galiba senin attığın aceri alacağım.
Mantıklı. Zaten intelin dahili grafik birimleri amd den daha zayıf. Aceri dual channel ram yaparsanız baya iyi olur

Mantıklı. Zaten intelin dahili grafik birimleri amd den daha zayıf. Aceri dual channel ram yaparsanız baya iyi olur
Bu arada ram yükseltebiliyor muyum? lpddr4 diyor çünkü. Birde ssd takılıyor mu?

Bu arada ram yükseltebiliyor muyum? lpddr4 diyor çünkü. Birde ssd takılıyor mu?
Simdi hepsiburadadaki linkten saticiya sorulan soruya baktim. Ram anakarta lehimliymis. Yükseltme yapilamiyormus. Ssd yükseltmedi yapilabilir demiş ama kac slot oldugunu yazmamis

Simdi hepsiburadadaki linkten saticiya sorulan soruya baktim. Ram anakarta lehimliymis. Yükseltme yapilamiyormus. Ssd yükseltmedi yapilabilir demiş ama kac slot oldugunu yazmamis
Birine bakıyorum tasarım iyi işlemci kötü, birine bakıyorum her şey güzel yükseltilebilir ama ekran tn. Birine ram takılmıyor felan. Kafam karıştı çok kararsızım.

Birine bakıyorum tasarım iyi işlemci kötü, birine bakıyorum her şey güzel yükseltilebilir ama ekran tn. Birine ram takılmıyor felan. Kafam karıştı çok kararsızım.
Yorumda biri yazmis 2x4 seklindeymis ram bence yeterli olur

Evet bende ondan sevdim zaten premium duruyor günlük işlerde üzmez zaten al gitsin
Hocam biraz oyun oynamak isteyince hiç oynayamacam gibi ama. Uhd620 çok kötü geldi bana performansı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yorumda biri yazmis 2x4 seklindeymis ram bence yeterli olur
Ama ssd yükseltiliyor mu?

Geri