Series s e geçeyim mi

Reaksiyon skoru
47
Şuan da elimde one x var onu satıp. yurtdışından 2500 e series s almayı düşünüyorum almak mantıklı mı. one x kısmi olarak daha güçlü ama yeni nesil oyunlarını Microsoft buna çıkarmayacak ve series s in görüntü kalitesi ona göre daha düşük ne seçmeliyim

• Beğen
Reaksiyonlar: mmx1
Mantıklıdır Series S alın

Geçmek daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum daha yeni olduğu için ve 2500 olan yerin linkini paylaşma ihtimaliniz varmı
Yok şuan yurt dışında 300 dolar 2500 TL ye denk geliyor orda tanıdığım var o alıcak geleceği zamanda parasını vericem yoksa 4000 lerde geziyor

Bende öyle yapmayı düşünüyorum Amerika'dan alıyorsunuz sanırım
Öyle yapın daha iyi olur Almanya'dan alınacak yada one x devam. 3300 e 2 kol ile birlikte satıyorum one x i yanında Bir sıfır one kol alicagim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle yapmayı düşünüyorum Amerika'dan alıyorsunuz sanırım
Şuan emin değilim series s i çok saçma yapmışlar oyunların çoğu 30 fps oynatıyor düzgün optimize edilmemiş bir şekilde Ekim Kasım gibi eğer optimize edilirse alacağım büyük ihtimalle

• Beğen
Hangi oyunlar ? hiç böyle bir şey görmemiştim
Mesela witcher 3 30 fps şuan ama onu da heralde özel sürüm de getirirler başka işte bazı oyunları 900 p de oynatıyor ama bilmiyorum düzeltirler inşallah ac vallhalla düzeltildi 30 fps di 4 5 ay önce sonraki güncellemede oda düzeltildi

• Beğen
Bence sonbaharda geçin series s'e sizde demişsiniz bazı güncelleme gerek diye mantıklı fikir.

Öyle yapın daha iyi olur Almanya'dan alınacak yada one x devam. 3300 e 2 kol ile birlikte satıyorum one x i yanında Bir sıfır one kol alicagim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan emin değilim series s i çok saçma yapmışlar oyunların çoğu 30 fps oynatıyor düzgün optimize edilmemiş bir şekilde Ekim Kasım gibi eğer optimize edilirse alacağım büyük ihtimalle
Yalnız Almanya’da 300€ konsol $ değil 😀

Yaklaşık 3000TL ediyor fiyatı yaklaşık.

Geçmenizi açıkçası önermem, One X daha mantıklı geliyor. Alacaksanız Series X alın.

series s 2 kat daha güçlü diye hatırlıyorum bana öyle söylenmişti .çünkü series s kullandım ben araştırdım bir de rtx destekli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,644
Üyeler
189,307
Son üye
xlai
Geri