Yardım Drop plus arkadan gelen "tıs" sesi

Vallaha ben de pek emin değilim bir konu açın derim.

Belki ürünü bilen biri cevaplar.
dostum dediğini yaptım fakat tekerden kısık olsa bile herhangi bir yüksek seste aynı ses geliyor. Seni rahatsız etmiyor mu ?

dostum dediğini yaptım fakat tekerden kısık olsa bile herhangi bir yüksek seste aynı ses geliyor. Seni rahatsız etmiyor mu ?
Bende böyle bir durum yok.

Neden yüksek ses istiyorsunuz anlamıyorum duyacak kadar açın yetiyor fazlasıyla sesli bir ürün zaten.

Bende böyle bir durum yok.

Neden yüksek ses istiyorsunuz anlamıyorum duyacak kadar açın yetiyor fazlasıyla sesli bir ürün zaten.
Yüksek ses değil, orta ses ayarında bile duymaya çalışıyorum artık hani kıl olmuş gibi bir şey takıntı oluyor ilk duyduktan sonra. Ve gerçekten geliyor orta seviyede az da olsa.

Aynı şekilde yaptım mesela tekerden kıstım ama dc den birinin sesini arttırınca yine o ses geliyor arkadan.
Bide tam tersini denesene. Tekerleği fulle windowsu kıs.

Yüksek ses değil, orta ses ayarında bile duymaya çalışıyorum artık hani kıl olmuş gibi bir şey takıntı oluyor ilk duyduktan sonra. Ve gerçekten geliyor orta seviyede az da olsa.
Sadece yüksek seslerde sorun oluyor bende %70 altında olunca herhangi bir ses gelmemekte.

Ses kartı tekerleğini tamamen kapatıp Windows sesini %100 yapın, sonra tekerleğin sesini çok az arttırın.

Bende kullanıyorum hiç öyle bir sıkıntı olmadı değişim taleb edebilyiorsanız ve rahatsız oluyorsanız edin bence ama siz bilirsiniz tabi
mesela yüksek seste hiç denk gelmedin mi? bi odaklan belki duyarsın ya da değişim yaparım eğer kronik değilse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece yüksek seslerde sorun oluyor bende %70 altında olunca herhangi bir ses gelmemekte.
bu arada o linkteki sürücü ws başka markanın. Ayarları nereden yapacağım? (Ekolayzer)

mesela yüksek seste hiç denk gelmedin mi? bi odaklan belki duyarsın ya da değişim yaparım eğer kronik değilse

bu arada o linkteki sürücü ws başka markanın. Ayarları nereden yapacağım? (Ekolayzer)
1628797315352.png

E900pro kullanıcı olduğumdan yazılım farkı var. Speakers'e sağ tıklayın.

1628797364500.png

Bunda ise EQ diye yazıyor sol altta.

Bende hiç yok 0.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,276
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri