Sorayım senin kartı almak için 10 tane düğünden 500 tl bahşiş toplarsa senin kartıda alırBir sorsan aşırı memnun kalırım.
Sordum yok 1 tane alıcaz dedi. Miningçi değil heralde.Bir sorsan aşırı memnun kalırım.
Sen 3DMARK gel tepede canım sıkılıyorkartla göz göze geldim şu an
Aga beSorayım senin kartı almak için 10 tane düğünden 500 TL bahşiş toplarsa senin kartıda alır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sordum yok 1 tane alıcaz dedi. Miningçi değil heralde.
Şu forumdaki en şanssız adam sen olabilirsin bunu düşündün mü hiç ?
Bende Bursadayım?6600xt aynı para daha iyi kazıyor
Bursa'daysan satarız![]()
Anlamadım dostum 1660 süper 5000 TL sıfır varken 3060 5700 TL sıfır varken benim kartı alması garipAdam ikinci el kart alıyor ama piyasadan bi' haber.
İlginç.
O konuda hiç kuşkum yok kartta toz bile yoktu. Cidden tertemiz kart. Güneş yanığı olduğu için komple boyalıydı o kadarTertemiz fiyata gitmiş hocam, direkt 6600XT alın. Hayırlı olsun, umarım alan hayrını görür.
Varsa satılacak bir şey hallederizBende Bursadayım?
Gt 1030 um var benim ya satılmasını istiyorum ne yapabiliriz?Anlamadım dostum 1660 süper 5000 TL sıfır varken 3060 5700 TL sıfır varken benim kartı alması garip
O konuda hiç kuşkum yok kartta toz bile yoktu. Cidden tertemiz kart. Güneş yanığı olduğu için komple boyalıydı o kadar
Varsa satılacak bir şey hallederiz![]()
Fiyat ne düşünüyorsun ? Yarın öğleden sonra Mudanya gel satalım. Bu arada çok ciddiyim müşterisi hazır.Gt 1030 um var benim ya satılmasını istiyorum ne yapabiliriz?
850 falan ya 800 de olabilirFiyat ne düşünüyorsun ? Yarın öğleden sonra Mudanya gel satalım. Bu arada çok ciddiyim müşterisi hazır.
750 den satalım ?850 falan ya 800 de olabilir
Yok çok zarara giriyorum o zaman 800 850 ideal brnim için750 den satalım ?