TugrAlp 80+ Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 191 Reaksiyon skoru 47 17 Ağustos 2021 #1 Mortal kombat 11 aldım steam'den fakat tutorial'a girmeye çalıştığımda yüklenme barı takılı kalıp oyundan masaüstüne atıyor. Nasıl çözebilirim
Mortal kombat 11 aldım steam'den fakat tutorial'a girmeye çalıştığımda yüklenme barı takılı kalıp oyundan masaüstüne atıyor. Nasıl çözebilirim
McQueen95 80+ Bronze Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1,159 Reaksiyon skoru 752 17 Ağustos 2021 #2 Who Am I yazmış: Mortal kombat 11 aldım steam'den fakat tutorial'a girmeye çalıştığımda yüklenme barı takılı kalıp oyundan masaüstüne atıyor. Nasıl çözebilirim Devamı için tıklayın... dosyaları doğrulamayı denedin mi steamden
Who Am I yazmış: Mortal kombat 11 aldım steam'den fakat tutorial'a girmeye çalıştığımda yüklenme barı takılı kalıp oyundan masaüstüne atıyor. Nasıl çözebilirim Devamı için tıklayın... dosyaları doğrulamayı denedin mi steamden
TugrAlp 80+ Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 191 Reaksiyon skoru 47 17 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bayanmayanbay_ yazmış: dosyaları doğrulamayı denedin mi steamden Devamı için tıklayın... Evet denedim
bayanmayanbay_ yazmış: dosyaları doğrulamayı denedin mi steamden Devamı için tıklayın... Evet denedim