- Reaksiyon skoru
- 1,780
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana %70 indirimli yağmacı op geldi o günde anakart sipariş etmiştim para yoktuBu şans bir bende yok benimde gece pazarıma oni shorty gelsin![]()
Bana %70 indirimli yağmacı op geldi o günde anakart sipariş etmiştim para yoktuBu şans bir bende yok benimde gece pazarıma oni shorty gelsin![]()
Bana yağmacı op gelse üzülmezdim çokBana %70 indirimli yağmacı op geldi o günde anakart sipariş etmiştim para yoktu![]()
Ejder serisi bana pahalı geliyor ya :/Bana yağmacı op gelse üzülmezdim çok
çünkü Ejder opim var![]()
Bana da pahalı geliyordu ama sadece operatör skinini seviyorum vandalını alırsam, sürekli spray atmak zorunda kalıyorum sesinden dolayı.Ejder serisi bana pahalı geliyor ya :/
Ejder vandal da bana göre adam vurmak zor o ejderin ağızı dikkatimi dağıtıyo bazen asil vandalım var ve memnunum.Bana da pahalı geliyordu ama sadece operatör skinini seviyorum vandalını alırsam, sürekli spray atmak zorunda kalıyorum sesinden dolayı.
Benimde asil vandalım var aynı şekilde memnunum ve şu an farkettim ben de ejder kullandığım zaman ağzına takılıyormuşum.Ejder vandal da bana göre adam vurmak zor o ejderin ağızı dikkatimi dağıtıyo bazen asil vandalım var ve memnunum.
Bi aralar hırlama bugu oluyodu ejder de .dBenimde asil vandalım var aynı şekilde memnunum ve şu an farkettim ben de ejder kullandığım zaman ağzına takılıyormuşum.
evet evet , sürekli hırlayıp duruyordu o zamanlar alıcaktım fakat o bug yüzünden vazgeçmiştim iyi ki vazgeçmişim, çok baş ağrıtıyor bence o silahı çektiğinde oluşan hırlamaBi aralar hırlama bugu oluyodu ejder de .d