300 ve altına düşmesini beklemek daha iyi olacaktır, 375-450 arasına daha iyi özellikli mouselar düşüyor .bu fareyi indirime girmesini bekleyip almalımıyım yoksa itopya vs onların indirimlerinden maus mu almam lazım
bide maus nasıl
kullanıyorum hepsiburada cart curt derken 200e aldım ama bu mouse 350 üstüne alınmazbu fareyi indirime girmesini bekleyip almalımıyım yoksa itopya vs onların indirimlerinden maus mu almam lazım
bide maus nasıl
bence kötü yanı yok ama ışık seviyorsan ışığı yok meselakötü yanları neler
dışında eksi yok ama el boyutun ve tutuş şeklin önemliönemli değil ışık
urunde cift tiklama vs o tarz sorunlar varmi bide bu butceye gore alinabilicek daha iyi maus varmi
geri ödeme noluyorGeri ödemeyle 300TL'ye geliyor.ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG PUGIO II ITOPYA'da.www.itopya.com
Asusun kampanyası. Fatura kesildikten sonra iade hakkının bittiği gün bir miktar ücreti sana geri ödüyor.geri ödeme noluyor
ben aldığımda 100 lira geri ödemesi vardı şimdi 75 lira geri ödemesi var yazıyorGeri ödemeyle 300TL'ye geliyor.ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG PUGIO II ITOPYA'da.www.itopya.com