En Iyi Banka Hangisi?

Banka

• Oy kullanan toplam üye
    70

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,499
Banka kartı alacağım. Sizce hangi bankadan almalıyım. Her banka 16 yaş üstüne hesap açıyormuş.

Hangi ATM sana en yakınsa

Yatırım ile uğraşmayı düşünüyorsan tecrübe ile sabittir en iyisi Vakıf. Uygulamalarının arayüzü çok sade ve kullanışlı. Ziraatte kullandım işimi halledene kadar canım çıktı. Vakıf adamdır.

Sana önerim devlet bankasından alman daha iyi benim 4 banka hesabım 7 kredi kartım var en iyisi en kullanışlısı Ziraat bankası o para transferi vs .

Son düzenleme:
Yapıkredi ve iş bankası öneririm. Vakıfbank önermem. velinle gideceğin için kişi başı 24 tl alıyorlar. Yapı ve iş gayet iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ziraat veya onun gibi devlet bankalarının kampanyaları pek olmuyor ona göre al. Garanti'de tercih edebilirsin

Ziraatte alabilirsin bu arada, kampanyaları yok veya az ve kötü diye söyledim ben. Vakıfbank tercih etmezdim ben şahsen

Vakıfbank programı falan da baya basit.
Yapıkredi ve iş bankası öneririm. Vakıfbank önermem. velinle gideceğin için kişi başı 24 TL alıyorlar. Yapı ve iş gayet iyidir

Ziraat veya onun gibi devlet bankalarının kampanyaları pek olmuyor ona göre al. Garanti'de tercih edebilirsin

Ziraatte alabilirsin bu arada, kampanyaları yok veya az ve kötü diye söyledim ben. Vakıfbank tercih etmezdim ben şahsen
Garanti düşünebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,769
Üyeler
195,724
Son üye
scoras
Geri