Ağır Hasarlı Araba (Volvo S60) Alınır Mı?

evet sahibini babamla aradık ama sormayı unuttuk airbag durumunu
39bin ağır hasar kaydı demek airbag açmış demek zaten. 3 parça boyadan 39 bin lira çıkmaz. adama sorun, serviste yapıldı derse servisten kayıtlara ulaşılır. daha sonra iyi bir expertize götürerek alınabilir.

Bence 20 daha koyabilirsen ağır hasar kaydı olmayan araçlar bak mesela

Teşekkürler 2. ilanı görmemiştim sadece İstanbul olabiliyor bu arada :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

39bin ağır hasar kaydı demek airbag açmış demek zaten. 3 parça boyadan 39 bin lira çıkmaz. adama sorun, serviste yapıldı derse servisten kayıtlara ulaşılır. daha sonra iyi bir expertize götürerek alınabilir.
tamamdır çok sağolun bunları göz önünde bulunduracağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Serviste yapildiysa alinabilir
Yani Hocam , Sonuçta Araç Volvo , Öyle Kolay Kolay Hasar Alabilen Bir Araç değil biliyorsunuz ki.
40.000 TL Hasar Kaydının Yanında Belki Bir sürü de problemi vardır. Üstüne birde satmak istediğiniz zaman çok fiyat kırmak zorunda kalırsınız. Ben Olsam O Topa Girmezdim.
Çünkü satmasıda sıkıntı olabilir

Mesla ben ağır hasarlı araba almazdım
Teşekkürler.

Link atabilirmisin

Volvo günümüzün en sağlam arabaları kategorisinde 1. sırada herhalde. O arabaya ağır hasar kaydı için bayağı bir şey olmuş muhtemelen. Almayın derim ben. Satarken de elinizde kalabilir.

Evet arkadaşlar fiyatı hatasızlardan %25 daha uygun sizce alınır mı?

Ağır Hasar Tutarı: 39.000 TL

Ön 3 Parça Boyanmış. (Kaput-Sağ Ön Çamurluk-Sol Ön Çamurluk)

Alıntıyı görüntüle
Size tavsiyem böyle bir araç almanız . Motor mekanik olarak volvodan daha iyidir. 2400cc 167hp lik motoru Dünyada çığır açmış bir seridir. benzinde ortalama 8.9 litre yakıt tüketimi vardır. Ve araç temiz duruyor Eğer bakımları yetkili servis dışında yapılmadıysa 1 milyon km hiç sorun çıkartmadan yapar.

bence alınır

ağır hasar kayıtlı araba alınır. ama nerde kimin ellerinde toplanmasın bağlı. bide kazanın durumuna bağlı(şasede oynama varsa almayın). airbag'ler değiştiyse bayii'de alınabilir. ama unutmayınki ağır hasar kayıtlı bu araba. sonra sahibindende hatasızlarla aynı fiyatı yazmayın

Geri