mszeyrek
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,665
Şafak ercan dava edilmiyorsa senin de banlanmaman lazım.Sonuçlarını karşıma almasaydım bu videoyu buraya atmazdım. KEŞKE kaldırmasaydım bak.
Şafak ercan dava edilmiyorsa senin de banlanmaman lazım.Sonuçlarını karşıma almasaydım bu videoyu buraya atmazdım. KEŞKE kaldırmasaydım bak.
Kendi telefonumdan yazarken kanser oluyorum ama evdeki diğer telefonlarda çok sıkıntı yokYanlışlıkla Abdullah abinin yazdığına onu yanıtladım bir an çok sıkıntıya girdim ama düzenledim bir de telefondan çok donmalar oluyor bende forumda. Sizde de öyle mi?
iPhone 6 kullanıyorum sanırım Ram’den ötürü problem.Bende tefondan giriyorum nadiren donuyor yoksa normal kullaniyorum telefonun nedir
Bende yazarken ve silerken foto slayt gibi akıyor ekran.Kendi telefonumdan yazarken kanser oluyorum ama evdeki diğer telefonlarda çok sıkıntı yok
Bende öyle bir sorun yok xiaomi mi 8 SE kullanıyorum gayet memnunumiPhone 6 kullanıyorum sanırım RAM’den ötürü problem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende yazarken ve silerken foto slayt gibi akıyor ekran.
Ben de red mi note 8 pro düşünüyorum ama bakalım.Bende öyle bir sorun yok xiaomi mi 8 SE kullanıyorum gayet memnunum
O zaman 1600af derim RAM vs kısmaya hiç gerek yok
Aynısı oluyor, bazen klavye açılmıyor açmaya çalışırken 10 dakikamı harcadığımı hatırlıyorum ancak benim telefon 2gb ramli lg x cam annemin telefonu 2gb ramli venüs e4 annemin telefonunda böyle bir sıkıntı yokiPhone 6 kullanıyorum sanırım RAM’den ötürü problem.
Bende yazarken ve silerken foto slayt gibi akıyor ekran.
Pardon öncekini yanlışlıkla alıntılamışımAynısı oluyor, bazen klavye açılmıyor açmaya çalışırken 10 dakikamı harcadığımı hatırlıyorum ancak benim telefon 2gb ramli lg x cam annemin telefonu 2gb ramli venüs e4 annemin telefonunda böyle bir sıkıntı yok
Alabilirsiniz fakat oyun vs oynamayacaksanız prosuz modeline bakabilirsiniz 2sinin de șarjı eșit gidiyor babamda pro modeli var annemde prosuz modeli ondan biliyorum ama tabi hız olarak pro baya önde o da helio p90 islemci kullandigi icinBen de red mi note 8 pro düşünüyorum ama bakalım.
Senin fotoya ne oldu?Ben de red mi note 8 pro düşünüyorum ama bakalım.
Valla dostlarım kimse kusura bakmasın burda bi kural oldugu için zaten o da görmiyecegi için bir şey diyemiyoruz yotube kanalını veren olursa ben yorumlara güzel bişeyler yazmak istiyorum bu ** cocuga bide kardeşim yanına almış çiçek su dron nargilesini gelmiş donanım arşivini eleştiriyor e aklı dengesi yerinde olmayan bu arkadaş sen çiçeğin yapragındamı bu testi yapıyon açsana canlı test @Abdullah Hacıgül bunu zaten kanıtladı sen hayırdır daha gelmiş atar yapıyonForum'un tek çekirdekli çiçeği yeni bölüm yayınlamış.
Şafak arkadaşımızın tabiri ile "5-6 yaşındaki saçma ***** fanboy kitlesi" olarak toplanıp izliyoruz.
Edit : Yorum yaparken hakaret etmemenizi ve forum kurallarının dışına çıkmamanızı rica ediyorum.
İmzanı hemen değiş bak kral 9100F' e karşı mı geliyorsun sen!!!Senin fotoya ne oldu?
İ3 sen çok yaşa.
Bu yorumu ben yazsan 2 reaksiyon üzeri almam 10 reaksiyon almış.Evet arkadaşlar, adını vermek istemiyorum bana diss atmış. Ona şimdi cevap vereceğim. Evet arkadaşlar kanalıma abone olun, like atın.
Kıskandın mı çenBu yorumu ben yazsan 2 reaksiyon üzeri almam 10 reaksiyon almış.