Liseye gidiyorumNe iş yapıyorsun? üniyse hangi üni ne bölümü? liseyse hangi lise ilerde ne olmak istiyorsun?
Sanayideyiz parça üzerine mekanik aksam herkese bol kazançlarNe iş yapıyorsun? üniyse hangi üni ne bölümü? liseyse hangi lise ilerde ne olmak istiyorsun?
Evladım o zaman niye üniversite okuyorsun. Bİr de tek bir oyunla kısıtlı kalma bari de fortnite 2-3 yıla kalmaz biter yani.Liseye gidiyorumFortniteyi iyi oynadıgımı düşünüyorum ve bu oyunda ciddi düşünüyorum bilgisayar mühendisi olacagım ama meslegimi yapmayacagım biraz garip veya biraz klişe gelebilir size ama hayalim e-sporcu olmak.
E-sporu oldum diyelim 40-50 yaşında oyunmu oynayacagım? elimde bir meslegimin olması lazım bide hocam zaten çogu kişi fortnite biter diyor geçen seneden beri ama gerek yaptıgı turnuvalar falan olsun ayakda hala.Evladım o zaman niye üniversite okuyorsun. Bİr de tek bir oyunla kısıtlı kalma bari de fortnite 2-3 yıla kalmaz biter yani.
Hocam doktorlukla ugraşamam kan tutuyor beniBilgisayar mühendisleri 40 yaşından sonra iş bulamaz kolay kolay.Sen en iyisi doktor benden abi tavsiyesi![]()
Sen yat zıbar ben nöbetteyim AslanımmSiz bari yatsaydınız![]()