Gece Kuşları Gelsin

Oxygennrs

80+
Reaksiyon skoru
12
Ne iş yapıyorsun? üniyse hangi üni ne bölümü? liseyse hangi lise ilerde ne olmak istiyorsun?

Ne iş yapıyorsun? üniyse hangi üni ne bölümü? liseyse hangi lise ilerde ne olmak istiyorsun?
Liseye gidiyorum :D Fortniteyi iyi oynadıgımı düşünüyorum ve bu oyunda ciddi düşünüyorum bilgisayar mühendisi olacagım ama meslegimi yapmayacagım biraz garip veya biraz klişe gelebilir size ama hayalim e-sporcu olmak.

Liseye gidiyorum :D Fortniteyi iyi oynadıgımı düşünüyorum ve bu oyunda ciddi düşünüyorum bilgisayar mühendisi olacagım ama meslegimi yapmayacagım biraz garip veya biraz klişe gelebilir size ama hayalim e-sporcu olmak.
Evladım o zaman niye üniversite okuyorsun. Bİr de tek bir oyunla kısıtlı kalma bari de fortnite 2-3 yıla kalmaz biter yani.

Evladım o zaman niye üniversite okuyorsun. Bİr de tek bir oyunla kısıtlı kalma bari de fortnite 2-3 yıla kalmaz biter yani.
E-sporu oldum diyelim 40-50 yaşında oyunmu oynayacagım? elimde bir meslegimin olması lazım bide hocam zaten çogu kişi fortnite biter diyor geçen seneden beri ama gerek yaptıgı turnuvalar falan olsun ayakda hala.

Üniversitede Araştırma Görevlisi olarak çalışıyorum 3 yıldır. Bir yandan da doktora eğitimime devam ediyorum. Bölümüm Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları idi. Siz gençlerin soruları varsa yardımcı olabilirim. :)

Donanım Arsivi ekip üyesi Facebook & Discord moderatörüyüm. 2.el ve sıfır Bilgisayar parça ticareti yapıyorum.

Aynı zamanda annemle birlikte kurduğum Kumaş Dükkan'ımız var onu işletiyorum. @Oxygennrs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri