RGB Delisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,372
Bende 7 liralık e-pin kazanmıştım 2 yıl önce .d
Steam koda da ihtiyacım yok aslanımHeyt be harley
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hiçbir şeye ihtiyacın yoksa steam kod al.
Tamam dağıtırsın işte hayrına.Steam koda da ihtiyacım yok aslanım
Hocam markayı ilk defa duydum. Nasıldır? İncelemesi falan var mı?YUSOFT Ajazz Ak33 Işıklı Black Switch 82 Tuş Tam Mekanik Gaming Beyaz Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
YUSOFT Ajazz Ak33 Işıklı Black Switch 82 Tuş Tam Mekanik Gaming Beyaz Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunu aldır.
Yok ben hayırsızım zaten hayır işlemem hiç.Tamam dağıtırsın işte hayrına.
İşlersin işlersin.Hocam markayı ilk defa duydum. Nasıldır? İncelemesi falan var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok ben hayırsızım zaten hayır işlemem hiç.
Hocam markayı ilk defa duydum. Nasıldır? İncelemesi falan var mı?
Önerin için teşekkür ederim.İnceleme - Ajazz AK33 Blue Switch Beyaz TKL Klavye İncelemesi
Herkese merhaba arkadaşlar bir süredir kullandığım Ajazz Ak33 Blue switch adlı mekanik klavyeyi elimden geldiğince inceleyeceğim. Alış sürecim ve Kargolama Ürünü 3...www.silicone-forum.com
Arkadaşıma black switchli olarak aldırdım ben de gidip bir denedim gayet güzel bir tek space tuşunun stabilizeri bir tık bozuk o kadar bana gayet kaliteli geldi kablo harici.
Ama instagramda güzel kablo yapan kişiler var tam adresi hatırlamadım ama ekin kollamanın bir videosunda geçiyordu oradanda da ileri adam akıllı bir kablo yaptırıp kullanabilirsiniz.
güzel gözüküyo al gitsin ya da kasanın içine soğutma falan düşünebilirsinÖnerin için teşekkür ederim.
Önerdiğin klavye biraz beni uğraştırabilir gibi ancak mini klavye olduğu için de dikkatimi çekti.
Ancak buna karar verdim gibi. Zaten beleş al gitsin amanaan. Adama cevap vermem lazım.
![]()
Cooler Master Mk-110-kkmf1-tu Mk110 Mekanik Hisli Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cooler Master Mk-110-kkmf1-tu Mk110 Mekanik Hisli Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İnceleme - Ajazz AK33 Blue Switch Beyaz TKL Klavye İncelemesi
Herkese merhaba arkadaşlar bir süredir kullandığım Ajazz Ak33 Blue switch adlı mekanik klavyeyi elimden geldiğince inceleyeceğim. Alış sürecim ve Kargolama Ürünü 3...www.silicone-forum.com
Arkadaşıma black switchli olarak aldırdım ben de gidip bir denedim gayet güzel bir tek space tuşunun stabilizeri bir tık bozuk o kadar bana gayet kaliteli geldi kablo harici.
Ama instagramda güzel kablo yapan kişiler var tam adresi hatırlamadım ama ekin kollamanın bir videosunda geçiyordu oradanda da ileri adam akıllı bir kablo yaptırıp kullanabilirsiniz.
ne gibi bir uğraştırma.Önerdiğin klavye biraz beni uğraştırabilir gibi
Alınabilir gibi. Eğer keycapler dahil ise.
Kablo ve space tuşu işte.ne gibi bir uğraştırma.
Alınabilir gibi.
Ya space tuşu kötü değil bu arada sadece neredeyse sorunsuz stablar ile karşılaştırıldığında biraz daha kötü.Kablo ve space tuşu işte.