sistem nedir hocam ona bağlıUltrada oynatacak sistemim var ama oynanir mi ultrada mantikli olur mu
Hocam sistem yetior dedim ama soyleyim rtx 3060 r5 3600sistem nedir hocam ona bağlı
yani oynana bilir gibiHocam sistem yetior dedim ama soyleyim rtx 3060 r5 3600
hocam FPS onliine oyunlarda full grafiklerde oynanmaz oynayışını kötüleştirir, tryhard oynamıyorsan fulleyebilirisinUltrada oynatacak sistemim var ama oynanir mi ultrada mantikli olur mu
Hocam siz nasil onerirsiniz grafiklerihocam FPS onliine oyunlarda full grafiklerde oynanmaz oynayışını kötüleştirir, tryhard oynamıyorsan fulleyebilirisin
Ultrada olunca cok gercekci gorunuyor ama adamlari gormek zorlasiyor gibi ama dusuk grafiklerde de oynayinca camur gibi geliyoyani oynana bilir gibi
ben yüksek ayarlarda oynamayı seviyorum hocamHocam siz nasil onerirsiniz grafikleri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ultrada olunca cok gercekci gorunuyor ama adamlari gormek zorlasiyor gibi ama dusuk grafiklerde de oynayinca camur gibi geliyo
Hocam ayarlari dusurmeden adamalri daha rahat gormenin bir yolu var mi iste golgeleri kapatsam falanben yüksek ayarlarda oynamayı seviyorum hocam
yok diye biliyorum hocamHocam ayarlari dusurmeden adamalri daha rahat gormenin bir yolu var mi iste golgeleri kapatsam falan
Hocam golgeleri kapatsam adamlar daha rahat gorunur mu yoksa bisey degismez miyok diye biliyorum hocam
evet daha rahat görünür hocamHocam golgeleri kapatsam adamlar daha rahat gorunur mu yoksa bisey degismez mi
Simdi ben shadow map resulution u low mu yapayimevet daha rahat görünür hocam