özel okula 20 bin değer mi

Scorp!on

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,384
1500 kişi olmuş 700 kişi bıraktığımız okul tüm derslikler 9 10 lara ayrılmış müzik dersliği bile 12 lerden birine verilmiş 2 sınıf biliyorum fm ikisi de 40 üstü 46 kişi ders işliyoruz dershaneye yazılacaktım ama onun yerine özel hem dershane hem okul ama 20 bin tl sizce değer mi 11.sınıfım

Kesinlikle değmez.

Verilmez.

1500 kişi olmuş 700 kişi bıraktığımız okul tüm derslikler 9 10 lara ayrılmış müzik dersliği bile 12 lerden birine verilmiş 2 sınıf biliyorum fm ikisi de 40 üstü 46 kişi ders işliyoruz dershaneye yazılacaktım ama onun yerine özel hem dershane hem okul ama 20 bin TL sizce değer mi 11.sınıfım
bu verdiğin bilgilere göre değil okulun başarısına göre ölçülür

1500 kişi olmuş 700 kişi bıraktığımız okul tüm derslikler 9 10 lara ayrılmış müzik dersliği bile 12 lerden birine verilmiş 2 sınıf biliyorum fm ikisi de 40 üstü 46 kişi ders işliyoruz dershaneye yazılacaktım ama onun yerine özel hem dershane hem okul ama 20 bin TL sizce değer mi 11.sınıfım
Paran çok ise niye değmesin, değişmediyse okul puanı üniversite sıralamanı bile etkiliyor özel liseler yüksek not verip ortalamanı bilerek yüksek tutuyorlar ve bu durum YKS de sıralamanı bile etkiliyor ama orta gelirli bir aile iseniz o paraları üniversitede özel okumaya harcamanı öneririm.

bu verdiğin bilgilere göre değil okulun başarısına göre ölçülür
seviye belirliyorlar önce ve her ay seviye değiştirme sınavları var sonra her hafta deneme sınavı oluyorlar ayrıca bir derste anlamadığını sana etüt ayarlıyor yine anlamazsan başka bir sefere yine olmaz ise bire bir eğitim ayarlıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paran çok ise niye değmesin, değişmediyse okul puanı üniversite sıralamanı bile etkiliyor özel liseler yüksek not verip ortalamanı bilerek yüksek tutuyorlar ve bu durum YKS de sıralamanı bile etkiliyor ama orta gelirli bir aile iseniz o paraları üniversitede özel okumaya harcamanı öneririm.
obp sanırım etkiliyor gelir olarak yıllık bu paraya eş bir değer ailemin mahsüllerinden geliyor ama onları fazla zora sokamak istemiyorum acaba mersinde olan varsa önerebileceği bir yer var mı

kesinlikle değer özellikle 11 ve 12 de en önemli yıllarda dershaneye 10 bin tl vermek yerine özele 20 bin tl vermek çok daha mantıklı

seviye belirliyorlar önce ve her ay seviye değiştirme sınavları var sonra her hafta deneme sınavı oluyorlar ayrıca bir derste anlamadığını sana etüt ayarlıyor yine anlamazsan başka bir sefere yine olmaz ise bire bir eğitim ayarlıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

obp sanırım etkiliyor gelir olarak yıllık bu paraya eş bir değer ailemin mahsüllerinden geliyor ama onları fazla zora sokamak istemiyorum acaba mersinde olan varsa önerebileceği bir yer var mı
bu arada onun haricinde orta gelirli bir aileyiz

bu arada onun haricinde orta gelirli bir aileyiz
hocam kendinize güveniyor iseniz vereceğiniz paranın karşılığını verebilecekseniz arkada bıraktığın parayı düşünme geleceği düşün

Öyle değil tyt ayt lgs
bu sınavlardaki başarısı dedim
ama bunlarda önemli kriterler

çok kararsız kaldım

Ben özel okula gidiyordum 30k mı ne veriyorduk bu sene hazırlığa gidecektim 50k olmuştu fiyatı hazırlık hemde lise değil dedim sizin yapacağınız işe diyip ayrıldım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,329
Üyeler
188,403
Son üye
SeaStar
Geri