emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
herkese merhabalar benim yaşım 15 fakat aşı olmaktan korkuyorum ne yapmam lazım olmak zorundayım bu arada yardımcı olabilirseniz sevinirim 
Aşının acısından mı korkuyorsun yan etkisinden mi?herkese merhabalar benim yaşım 15 fakat aşı olmaktan korkuyorum ne yapmam lazım olmak zorundayım bu arada yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
2 sinden de acısından daha çok korkuyorum amaAşının acısından mı korkuyorsun yan etkisinden mi?
kafanı başka yere çevirdikten sonra hiç bişi hissetmiceksin bide kendini kasma anlamıcaksın bile.herkese merhabalar benim yaşım 15 fakat aşı olmaktan korkuyorum ne yapmam lazım olmak zorundayım bu arada yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
Hayatın sana gösterdiği acılardan daha sert değil merak etme2 sinden de acısından daha çok korkuyorum ama
acır mı peki yan etkisi olur mu sinovac olucam benkafanı başka yere çevirdikten sonra hiç bişi hissetmiceksin bide kendini kasma anlamıcaksın bile.
sinovac olacağım da ben ne bilmOlum aşının acısı 1 saniye süren bir şey bu aşı sonrası kötü olma durumu da sadece bu aşıya özgü değil. Tetanoz aşısı oldum mahvetti beni 1 gün korkma yani sonra geçiyor hepsi
iki aşıda iyi deyil zaten ne olduğumuz belli deyil ben diğer aşıyı oldum hiç anlamıyorsun bile bazılarında 1 gün kollarını tam yukarıya kaldıramıyormuş biraz ağrı oluyormuş bende olmadı kardeşim hiç bişi ilk denediğim koluma para yapıştı eyer senin yapışmazsa seni kandırmışlardır su koymuşlardıracır mı peki yan etkisi olur mu sinovac olucam ben
yaşın kaç ki seninAcıyacak bir şey yok korkacak bir şey de 15 yaşına gelmişsin artık biraz büyümenin vakti gelmiş![]()
Acısından korkma hayatımda olduğum en acısız aşıydı. Yan etki olarak kolun ağrıyor biraz o kadar.2 sinden de acısından daha çok korkuyorum ama
31yaşın kaç ki senin![]()