Yardım FSP HYDRO K 700W 80+ BRONZE NASIL

beritankorkusuz

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,695
Dostlar ekran kartı olarak 2080Ti ye geçtim elimde ki psu 650w olduğundan ve 80+ standart olduğundan daha iyi bir psu ya geçme kararı aldım. Bu Psu nasıldır ? Sıkıntı yaşar mıyım ? Ayrıca akım korumalı priz önerir misiniz? orta bütçede kaliteli olan bir model.

Başka bir sorum daha var ;
Elimde ki psu sorun çıkarmadı şuana kadar , r3 1200 gtx 1050ti için fazlasıyla yeterli olacaktır hatta fanı çok az çalışacak ondan eminim, sizce onada akım koruma almalımıyım ,alırsam forumdaki c4 korkuları üstümden kalkar mı ? Frisby Psu gerçek 80+ buradan bakabilirsiniz 4 tane akım koruması vs var , sizce sorun yaşatırmı ? bütçemde yok o sistem için, ve bu arada zaten 350 w 300w max çekecek kart enerjiisni anakarttan alıyor ekstra güç girişi yok

Bu güç kaynağı gerçekten iyi ve güçlü bir psu. Sorun yaratacağını düşünmüyorum.

Hocam psu 2 aydir kullandim sıkıntı olmadı, arkadaşlarım 1 yildan fazla kullandı onlarda da sıkıntı olmadi. Zaten fazla yorulmayacak ,1050 ti gücünü anakarttan alıyor. Sizce ne yapilmalı ?
Anladığım kadarıyla 1200 işlemci ve 1050Ti ekran kartı için 650w Frisby PSU var. Akım korumalı priz almanız bence daha iyi olur. Tehlike tam anlamıyla geçmez ama bence daha güvenli olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam PSU 2 aydir kullandim sıkıntı olmadı, arkadaşlarım 1 yildan fazla kullandı onlarda da sıkıntı olmadi. Zaten fazla yorulmayacak ,1050 ti gücünü anakarttan alıyor. Sizce ne yapilmalı ?
Önerdiğiniz akim koruma priz var mıdır ?

Hocam PSU 2 aydir kullandim sıkıntı olmadı, arkadaşlarım 1 yildan fazla kullandı onlarda da sıkıntı olmadi. Zaten fazla yorulmayacak ,1050 ti gücünü anakarttan alıyor. Sizce ne yapilmalı ?

Önerdiğiniz akim koruma priz var mıdır ?
2 yıl kullanıp sorun yaşamama ihtimaliniz de var 2 gün kullanamama ihtimaliniz de. Eğer güç kaynağı değişemiyorsanız en azından akım korumalı priz ile tehlikenin az da olsa önüne geçebilrisiniz.

2 yıl kullanıp sorun yaşamama ihtimaliniz de var 2 gün kullanamama ihtimaliniz de. Eğer güç kaynağı değişemiyorsanız en azından akım korumalı priz ile tehlikenin az da olsa önüne geçebilrisiniz.
Hocam zaten kendime Fsp Hydro K aldım , diğer sistemde de umarım sorun olmaz

Aga neden soruyorsun ki?
FSP nin bütün PSUları iyi.

Kalite ve verimlilik farkı var.
Kanka verimlilik farkı yok , sadece kablo sayılarına vs sayı vardı. Setfikikadan tut , ısı değerlerine kadar her şey aynı. Bu arada ikinci sorum bu değildi :D konuda yazıyor

Dostlar ekran kartı olarak 2080Ti ye geçtim elimde ki PSU 650w olduğundan ve 80+ standart olduğundan daha iyi bir PSU ya geçme kararı aldım. Bu PSU nasıldır ? Sıkıntı yaşar mıyım ? Ayrıca akım korumalı priz önerir misiniz? orta bütçede kaliteli olan bir model.

Başka bir sorum daha var ;
Frisby PSU gerçek 80+ buradan bakabilirsiniz 4 tane akım koruması vs var , sizce sorun yaşatırmı ?
knk. Sadece bir modelinde var farkettiysen.

Yinede o sistem için FSP AHBC serisi ve HD600 Serisi yeterli.

Kanka o model de o psu :D ,Elimde var akım koruma aldım. Sorun yaşamadım sence yaşarmıyım ,ama objektif ol

Bu arada cougar da frisby in çıktı :d

Geri