R6 Operatör önerisi?

Reaksiyon skoru
70
Oyuna yeni başladım 1 2 karakterim var fakat bana yeterli gelmiyor hem saldırı hemde savundamada önerebileceğiniz kolay karakterler varmı?
Fuze, Caveria, Doc, IQ ve Kapkan karakterlerine sahibim(Nokk karakterini almayı düşünüyorum)
Not: Fps oyunları ile aram iyi ve yeni gelen oynuyorum

Ben genelde CS-VALO oynayan biriyim ve arkadaş çağırdığında giriyorum. Kendime göre kolay gelen ajanlar şu : Dokkabei, Buck, Lesion, Frost

Lesion ve Frost savunucu ve tuzak kuruyor, silahları tüfek - hafif makine ama iyi.
Dokkabei saldıran ve telefonları çaldırıp kameraları hackliyor ve silahı sniper
Buck ise patlayıcı mermileri ile rainforcedlanmamış duvarları patlatıyor ve m4 tarzı bir silahı var.

Ben genelde CS-VALO oynayan biriyim ve arkadaş çağırdığında giriyorum. Kendime göre kolay gelen ajanlar şu : Dokkabei, Buck, Lesion, Frost

Lesion ve Frost savunucu ve tuzak kuruyor, silahları tüfek - hafif makine ama iyi.
Dokkabei saldıran ve telefonları çaldırıp kameraları hackliyor ve silahı sniper
Buck ise patlayıcı mermileri ile rainforcedlanmamış duvarları patlatıyor ve m4 tarzı bir silahı var.
Genelde savunmada Caveria oynuyorum Dokkabei sniper kullandığı için pek beceremiyorum
Fakat Buck karakterini deneyeceğim çok güçlü duruyor bir kere karşıma gelmişti
Nokk karakteri nasıldır?

Genelde savunmada Caveria oynuyorum Dokkabei sniper kullandığı için pek beceremiyorum
Nokk karakteri nasıldır?
Nokk hakkında bir bilgim yok fakat Caveira'da iyidir. Ben de onu oynamasını beceremiyorum. Onun yerine bir de Montagne'de oynayabilirsin. Kalkanı baya iş görüyor, önden sen gidersin arkadaşların arkadan gider. Silahı sadece tabanca ama vurdu mu iyi vuruyor. Onun yerine kalkanla yanına gelip bıçakta atabilirsin.

Nokk hakkında bir bilgim yok fakat Caveira'da iyidir. Ben de onu oynamasını beceremiyorum. Onun yerine bir de Montagne'de oynayabilirsin. Kalkanı baya iş görüyor, önden sen gidersin arkadaşların arkadan gider. Silahı sadece tabanca ama vurdu mu iyi vuruyor. Onun yerine kalkanla yanına gelip bıçakta atabilirsin.
Montagne karakteri basit duruyor onuda deneyeceğim Vigil nasıl?

Montagne cidden takımı içeri sokabilecek insanların karakteri. Çok zordur aslında. Caveira banlanmıyor mu?

Montagne öğrenirsen baya iyi .Nokk çok öneremem sonralarda alsan daha iyi olur. 10k lık düşünürsen finka alabilirsin 1000 liklerden thermite önerebilirim.

Nokk karakteri nasıldır?
Nokk çok iyi değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdilik yeni gelen modunu oynuyorum daha fazla karakter açayım rekabetçi oynayacağım
Tavsiyem en az 100 seviyede dereceli gir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1115966813 rehberine bakabilirsin ama tachankanın özelliği değişti

Son düzenleme:
Teşekkür ederim levelim daha 28 ama biraz da olsa öğrendiğimi düşünüyorum infolar hariç
Ben de 180 seviye olduğum halde konumları tam bilmiyorum zaten haritalar büyük sadece önemli konumları ezberlersen yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,257
Üyeler
194,283
Son üye
TTerrann
Geri