50₺ Mousepad Önerisi

Bergee

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,681
Bütçe
50
50₺ ye uzun mouse pad önerisi yapabilir misiniz? Maximum 50 lira verebilirim altında olursa da hayır demem 😂

Kendimde kullanıyorum gayet güzel.
80 TL'ye çıkabilirsen bu ürünlerin aynılarının rgbsi 80tl dostum bilgin olsun 50tl son fiyatım diyorsan arkadaşın önerdiği gayet güzel ve rahat

Bende bunun karesi var, bilmem kaç yıldır kullanıyorum çok iyi kayganlığı falan.

80 TL'ye çıkabilirsen bu ürünlerin aynılarının rgbsi 80tl dostum bilgin olsun 50tl son fiyatım diyorsan arkadaşın önerdiği gayet güzel ve rahat
Link atabilir misin hocam rica etsem?

Bende bunun karesi var, bilmem kaç yıldır kullanıyorum çok iyi kayganlığı falan.
90x40 anca yeter hocam bana çünkü klavyem çok büyük x7 var çok fazla makro tuşu olduğu için sağ tarafında da multimedya tuşları bulunuyor oldukça büyük bu yüzden 90x40 istiyorum.

Link atabilir misin hocam rica etsem?

90x40 anca yeter hocam bana çünkü klavyem çok büyük x7 var çok fazla makro tuşu olduğu için sağ tarafında da multimedya tuşları bulunuyor oldukça büyük bu yüzden 90x40 istiyorum.
https://www.hepsiburada.com/katsuta...epad-gaming-oyuncu-mouse-pad-p-HBCV00000MLXD4

90 tl olmus knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

incelemeside var onuda attım

https://www.hepsiburada.com/katsuta...epad-gaming-oyuncu-mouse-pad-p-HBCV00000MLXD4

90 TL olmus knk

ebatları biraz daha kücük aradığından ama alternatif olarak bulunsun aklında

90 TL olmus knk

ebatları biraz daha kücük aradığından ama alternatif olarak bulunsun aklında
Siparişi verdim bu arada umarım haqqusun kurbanı olmayız bakalım :D Hoşuma gitti Mousepad umarım incelemede ki gibidir yorumları falanda çok iyiydi :D

Siparişi verdim bu arada umarım haqqusun kurbanı olmayız bakalım :D Hoşuma gitti Mousepad umarım incelemede ki gibidir yorumları falanda çok iyiydi :D
Bende çelişine katıldım bana çıkmazsa almayı düşünüyorum reklamını yaptığı belli ama ürün güzel ise sorun yok :D hayırlı olsun

Bende çelişine katıldım bana çıkmazsa almayı düşünüyorum reklamını yaptığı belli ama ürün güzel ise sorun yok :D hayırlı olsun
Ama yorumlarda falan da güzel falan denmiş 😂 Umarım yorumlarda aldatıcı değildiiirr ...

Ürün elime ulaştı cidden bahsedildiği gibi yalnız çok kötü plastik kokuyor bunu nasıl geçirebiliriz en ufak fikrim yok gerçekten çok kötü kokuyor :( Işıkları falan gayet canlı güzel fare yağ gibi kayıyor üstünde mükemmel yani bence f/p bir mouse pad kesinlikle alınır bu fiyata...

WhatsApp Image 2021-09-19 at 18.52.14.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,271
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri