Msi Katana Serisi Kaliteli Mi ?

xkratos

80+
Reaksiyon skoru
14
Yorumlarınızı bekliyorum. Msi Alıp Memnun kalmayan var mı ? Uzun süreli kullanım için alınmalı mı ?

bence memnun edecektir. bir sıkıntı olacağını sanmam. katanalar plastik ama sağlam kaliteli bir plastik kullanılmış.

Yorumlarınızı bekliyorum. Msi Alıp Memnun kalmayan var mı ? Uzun süreli kullanım için alınmalı mı ?
Alınmaz. Soğutması ve kasası leş bir seri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thin'den sonra en kötü kasaya sahip. Böyle anlatsam daha iyi olur.

MSI neden dandik kasalar üretiyor. Eskiden güvenim tamdı bu markaya karşı şimdi Excalibur=MSI.

MSI neden dandik kasalar üretiyor. Eskiden güvenim tamdı bu markaya karşı şimdi Excalibur=MSI.
Kardeşim kaç kere msi Kullandın acaba deneyimlerin neler ?

Alınmaz. Soğutması ve kasası leş bir seri.

Thin'den sonra en kötü kasaya sahip. Böyle anlatsam daha iyi olur.
Kaç defa msi kullandın ve nasıl sonuçlar aldın ?

Bu ucuz msi laptoplar için geçerli ben leopard serisinden bir laptop kullanmıştım (tam modelini hatırlamıyorum)
kasası metal ve kaliteliydi soğutmasıda gördüğüm en iyi laptop soğutmalarındandı.

MSI Bravo serisinden bir model sipariş verdim. Alacaksan Bravo veya Alpha serisini almanı tavsiye ederim.
Uzun kullanım ve dayanıklılık olarak (plastik olduğu için ve diğer malzeme kalitelerinden kıstığı için) tavsiye etmem.

Kullanmis olmama gerek yok thin ve katana kasalar kötü. Leopard, Bravo, Alpha bunların kasaları iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,596
Üyeler
187,535
Son üye
Tufeng
Geri