Alınmaz. Soğutması ve kasası leş bir seri.Yorumlarınızı bekliyorum. Msi Alıp Memnun kalmayan var mı ? Uzun süreli kullanım için alınmalı mı ?
Thin'den sonra en kötü kasaya sahip. Böyle anlatsam daha iyi olur.Yorumlarınızı bekliyorum. Msi Alıp Memnun kalmayan var mı ? Uzun süreli kullanım için alınmalı mı ?
Kardeşim kaç kere msi Kullandın acaba deneyimlerin neler ?MSI neden dandik kasalar üretiyor. Eskiden güvenim tamdı bu markaya karşı şimdi Excalibur=MSI.
Kaç defa msi kullandın ve nasıl sonuçlar aldın ?Alınmaz. Soğutması ve kasası leş bir seri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Thin'den sonra en kötü kasaya sahip. Böyle anlatsam daha iyi olur.
Bu ucuz msi laptoplar için geçerli ben leopard serisinden bir laptop kullanmıştım (tam modelini hatırlamıyorum)MSI neden dandik kasalar üretiyor. Eskiden güvenim tamdı bu markaya karşı şimdi Excalibur=MSI.
Katana serisi nasıl kanka ?Bu ucuz msi laptoplar için geçerli ben leopard serisinden bir laptop kullanmıştım (tam modelini hatırlamıyorum)
kasası metal ve kaliteliydi soğutmasıda gördüğüm en iyi laptop soğutmalarındandı.
Ben f/p olarak başarılı bulmuyorum. Daha başarılı modeller var o fiyat bandında.Katana serisi nasıl kanka ?
Hiç kullanmadım bir mağazaya gidip kasasına falan bakmak lazım ama kağıt üstünde f/p duruyor.Katana serisi nasıl kanka ?
Uzun süre gitmesi ve dayanıklılık açısından tavsiye eder misin ?Ben f/p olarak başarılı bulmuyorum. Daha başarılı modeller var o fiyat bandında.
MSI Bravo serisinden bir model sipariş verdim. Alacaksan Bravo veya Alpha serisini almanı tavsiye ederim.Kardeşim kaç kere msi Kullandın acaba deneyimlerin neler ?
Kaç defa msi kullandın ve nasıl sonuçlar aldın ?
Etmem. Bravoyu tercih ederim f/p açısından. Veya asus rog zepyrus gibi.Uzun süre gitmesi ve dayanıklılık açısından tavsiye eder misin ?
Kullanmis olmama gerek yok thin ve katana kasalar kötü. Leopard, Bravo, Alpha bunların kasaları iyi.Kardeşim kaç kere msi Kullandın acaba deneyimlerin neler ?
Kaç defa msi kullandın ve nasıl sonuçlar aldın ?