Bu belleklerden hangisi en iyisi?

RB.01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
154
G.skill
Corsair
Crucial
Hangisi en iyisi lütfen fiyata bakmadan söyleyin en iyisi hangisi onu söylerseniz sevinirim ve de en önemlisi başka önerilerde bulunmayın
Şimdiden yardım eden herkese teşekkür eder iyi forumlar dilerim

Cruical tabii ki de.

Crucial Ballistix

Ballistix kesinlikle.

Neden herkes böyle düşünüyor merak ettim
Marka kalitesi olarak mı ürün olarak mı

Bellekleri piyasadaki çoğu bellekten daha iyi. Ayrıca OC performansı çok iyi diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

Overclock potansiyelinden dolayı. İçindeki çip daha iyi overclock imkanı sunuyor digerlerine göre.

Overclock yapmayan biri için gskill alınabilir ama LPX asla önermem çünkü baya kötü o ram xmp bile çalıştırmıyor bazen.

Oradaki tüm markalar kaliteli ancak balistixin artı olarak overclock performansı çok iyi.
Bellekleri piyasadaki çoğu bellekten daha iyi. Ayrıca OC performansı çok iyi diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.
Overclock potansiyelinden dolayı. İçindeki çip daha iyi overclock imkanı sunuyor digerlerine göre.

Overclock yapmayan biri için gskill alınabilir ama LPX asla önermem çünkü baya kötü o ram xmp bile çalıştırmıyor bazen.
İyi bari linkteki ramin tek kanal olanını kullanıyordum şuan mutlu oldum 😋

Selam. Önemli olan çip kalitesi, rucial ballistix’in micron e-die çipleri var (farklı çıkanı görmedim daha )
Ama G skill ve Corsair de Samsung B-die çıkma olasılığı var . Şayet alacağınız G skill veya Corsair ramin çipinin Samsung B-Die olduğundan eminseniz daha iyi belleklere sahip olabilirsiniz .
Örnek verecek olursak G-Skill Royal Gold çok daha iyi bir bellek 4600 mhz cl 17-16 çalışabiliyor . ( stok hali 4600 cl 18 olan modeller mevcut ).
Düzeltme (Ben link görmedim genel bir bilgi vermiş olayım )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,051
Üyeler
191,204
Son üye
samsungguy
Geri