Logitech pro x oyunlarda ayak sesi problemi

esmer2458

80+
Reaksiyon skoru
80
Arkadaslar selam. Rampage snrw6 kullanıyordum. Steam pubg oynuyorum daha iyi ses kasmak için logitech pro x kablolu kulaklık aldım. Forumda arkadaslar onermısdı. Ancak hiç memnun degılım 300 TL'ye aldıgım kulaklıkdan daha iyi ses alıyorum. Adamların ayak sesleri cok cok az gelıyo anca silah sesleri iyi gelıyor. Nasıl düzelir bu?

Hocam ben de Warzone için almayı düşünyordum (Başka bir battleroyale) bu yorumunuz korkuttu. Ne olduğunu biraz daha açabilir misinz ?

Hocam ben de Warzone için almayı düşünyordum (Başka bir battleroyale) bu yorumunuz korkuttu. Ne olduğunu biraz daha açabilir misinz ?
Başkan bass cok ekolayzerden bir sürü ayar yaptım yok abi bir türlü ayak sesler eski kulaklığıma göre iyi gelmıyo. Ama YouTube de müzik felan dınlersen ses iyi. Oyun modu var fps moduna hepsini denıyorum oyunda begenmedım abi ayak sesı gelmıyor bir türlü

Başkan bass cok ekolayzerden bir sürü ayar yaptım yok abi bir türlü ayak sesler eski kulaklığıma göre iyi gelmıyo. Ama YouTube de müzik felan dınlersen ses iyi. Oyun modu var fps moduna hepsini denıyorum oyunda begenmedım abi ayak sesı gelmıyor bir türlü
kulaklığı satacaksın o zaman mesela bende Asus Rog Delta S RGB aldım tizlerde ve midler daha doygun, bass normal seviyede ama 2.5 senedir kulandığım HyperX Cloud2 göre az geldi bana o yüzden cuma günü birisine 1200TL den satacağım sonra gidip sıfır uyguna HyperX Cloud2 alacağım çünkü o kulaklığa o kadar alışmışım ki başka kulaklığa geçince yürüme sesleri ateş sesleri aşırı garip geldi alışamadım. Olmadı kara cumayı bekleyip 700TL nin altına düşmesini bekleyeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklık alacağınız zaman denemeden almayınız! Ses kötü geldiğinizde iade hakkınızda yok bir mağazaya gidip en kötü denenmeli.

Son düzenleme:
kulaklığı satacaksın o zaman mesela bende Asus Rog Delta S RGB aldım tizlerde ve midler daha doygun, bass normal seviyede ama sesi HyperX Cloud2 göre az geldi bana o yüzden cuma günü birisine 1200TL den satacağım sonra gidip sıfır uyguna HyperX Cloud2 alacağım. Olmadı kara cumayı bekleyip 700TL nin altına düşmesini bekleyeceğim.

Kulaklık alacağınız zaman denemeden almayınız! Ses kötü geldiğinizde iade hakkınızda yok bir mağazaya gidip en kötü denenmeli.
Valla baskan acıkcası satmayı dusunuyorum. 300 tllık kulaklık dan aldıgım sesi 1000 tlilık kulakdan alamıyorum oyunlarda şaka gibi.

Valla baskan acıkcası satmayı dusunuyorum. 300 tllık kulaklık dan aldıgım sesi 1000 tlilık kulakdan alamıyorum oyunlarda şaka gibi.
İşte aynı durumu ben yaşadım 2000TL lik kulaklıktan 750TL kulaklığın performansını alamıyorum çok garip bir olay değil mi :D Bangır bangır ses vermesi lazım %20-%30 ses seviyelerinde basslar inletmesi lazım ama %100 eh işte dedirtiyor :mad: Keşke diyorum bu kulaklığı alacağıma corsair virtuoso se alsaydım diye veya Razer BlackShark V2 daha çok memnun kalırdım diye düşünüyorum.

kulaklığı satacaksın o zaman mesela bende Asus Rog Delta S RGB aldım tizlerde ve midler daha doygun, bass normal seviyede ama 2.5 senedir kulandığım HyperX Cloud2 göre az geldi bana o yüzden cuma günü birisine 1200TL den satacağım sonra gidip sıfır uyguna HyperX Cloud2 alacağım çünkü o kulaklığa o kadar alışmışım ki başka kulaklığa geçince yürüme sesleri ateş sesleri aşırı garip geldi alışamadım. Olmadı kara cumayı bekleyip 700TL nin altına düşmesini bekleyeceğim.

Haklısın dostum

Haklısın dostum
Logitech G PRO önceden çoğu yayıncı kullanırdı HyperX Cloud 2 Wireless bi çıktı herkes değişti :D Bence hard e-spor kulaklığı arıyorsan HyperX Cloud 2 baba başka bir ürün tanımıyorum aşırı tercih ediliyor. Hem bunu deneyebileceğin itopya mağazasına gidebilirsin ama sakın oradan kazık kazık 950TL ye alma derim indirim varsa gidip alacaksın veya orada deneyip evden sipariş vereceksin!

Logitech G PRO önceden çoğu yayıncı kullanırdı HyperX Cloud 2 Wireless bi çıktı herkes değişti :D Bence hard e-spor kulaklığı arıyorsan HyperX Cloud 2 baba başka bir ürün tanımıyorum aşırı tercih ediliyor. Hem bunu deneyebileceğin itopya mağazasına gidebilirsin ama sakın oradan kazık kazık 950TL ye alma derim indirim varsa gidip alacaksın veya orada deneyip evden sipariş vereceksin!
Satıcam baskan hyper x alim bari yapcak bişey yok telefon kulaklıgından daha iyi ayak sesi gelıyo😂

Satıcam baskan hyper x alim bari yapcak bişey yok telefon kulaklıgından daha iyi ayak sesi gelıyo😂
Mağazada dene hayran olacaksın zaten kulaklığa müzik için bile kullanıyorum TRAP müziklerde inanılmaz performansı var telefona bağlayıp dışarıda bisiklet sürdüğümü bile biliyorum mikrofonunu evde bırakıp. PUBG, CS, Warzone, Valorant gibi oyunlarda üstüne tanımam knk denemiş uzun yıllarca kullanmış biri olarak öneririm yazılımı yok o yüzden anakart EQ ayarından yapacaksın. Yalnız deri pedleri aşırı terlemeden dolayı 1.5 seneden sonra dökülmelere başlıyor haberin olsun! İnternetten ya yedek ped alacaksın yada Endeks bilişim yazıp IBAN numarası yazacaklar parayı yatırıp gönderecekler. :D

Mağazada dene hayran olacaksın zaten kulaklığa müzik için bile kullanıyorum TRAP müziklerde inanılmaz performansı var telefona bağlayıp dışarıda bisiklet sürdüğümü bile biliyorum mikrofonunu evde bırakıp. PUBG, CS, Warzone, Valorant gibi oyunlarda üstüne tanımam knk denemiş uzun yıllarca kullanmış biri olarak öneririm. Yalnız deri pedleri aşırı terlemeden dolayı 1.5 seneden sonra dökülmelere başlıyor haberin olsun! İnternetten ya yedek ped alacaksın yada Endeks bilişim yazıp IBAN numarası yazacaklar parayı yatırıp gönderecekler. :D
Sıkıntı yok aga güzel olsun da gerisi kolay😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,740
Üyeler
195,719
Son üye
siyahzon
Geri