Citroen Ami araba geliyor

Alıntıyı görüntüle
Bu minnak Türkiye'ye geliyor, ve 18 yaş olmanız ehliyet sahibi olmanız gerekmiyor. Bende almak istiyorum ama 60 bin birleştirmek bile şuan zor... Fiyatı ne olur sizce? Alınacak bir vergi modeli şuan yok fakat uzun adam bir model bulabilir mi? Bilgisi olan varsa sevinirim.
Buna 60 bin lira vereceğime. O paraya motosiklet alır hem daha fazla zevk alırım hem de daha hawli olurum. Bu benim düşüncem. :)

125cc motor bile 130-140 basabiliyor motora bağlı olarak. Hadi basmayı geçtim motorun kullanım şekli ile scooter çok başka. Scooter ile uzun yol zor ve güvenlik az.
Çok zor çünkü yol tutmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna 60 bin lira vereceğime. O paraya motosiklet alır hem daha fazla zevk alırım hem de daha hawli olurum.
motor soğukta yağmurda iptal oluyor ama

Alıntıyı görüntüle
Bu minnak Türkiye'ye geliyor, ve 18 yaş olmanız ehliyet sahibi olmanız gerekmiyor. Bende almak istiyorum ama 60 bin birleştirmek bile şuan zor... Fiyatı ne olur sizce? Alınacak bir vergi modeli şuan yok fakat uzun adam bir model bulabilir mi? Bilgisi olan varsa sevinirim.
buna 60k verilmez menzili çok kısa.

İçi full plastik kalitesiz radyosu bile olmayan bir arabaya 60K vermem 2/3 sene daha beklerim ehliyet alıp babamın arabasını kullanırım. Gerçi şu an da kullanıyorum 😎

En az 100k

Alıntıyı görüntüle
Arac scooter olarak geciyor. O yuzden normal sartlarda vergi alinmamasi gerekiyor.
tabi turkiye piyasasina girince isler degisir. En az iki tane de devlete alirsak alabiliriz bu minnoşu

Ama bi havası da olması lazım mesela 25k ya alıcağın motorun fiyatına dünyanın en iyilerinden olan elektrikli scooter alıyorsun ki ehliyet vb lazım değil kendi üstüne de alabiliyorsun motoru başkasının üstüne

bide plaka falan yok
Plaka olur
Olmazsa sıkıntı başlar misal bir kaza oldu bir şey oldu nolacak?
Karşı taraf sigorta şirketine başvurunca vurduğum araba değildi diyemez. Yani plaka sigorta olur muhtemelen vergilendirme de gelir gelmezse de şaşırmam

Plaka olur
Olmazsa sıkıntı başlar misal bir kaza oldu bir şey oldu nolacak?
Karşı taraf sigorta şirketine başvurunca vurduğum araba değildi diyemez. Yani plaka sigorta olur muhtemelen vergilendirme de gelir gelmezse de şaşırmam
Pahalı elektrikli scooterları diyorum

Geri