Tabi bu model isimleri ile baya dalga geçilecek geneAmi arkadaşlık anlamına geliyormuş
6000 euro desek %200 ÖTV kdv mtv falan desek 140 ı bulur
Araba 60k olması lazım vergi cikmasin diye araba olarak geçmiyor mtv side yok en fazla gideceği hiz 50 kmhAlıntıyı görüntüle
İçi bomboş bildiğimiz
180k civarı para vermek ve de bu arabaya vermek adama koyar
Şehir içi arabasi 3.5 saat ev elektriği ile sarj edebiliyorsun60 70 olsa çok iyi olur
İkinci araba olarak alınabilir benzin olmuş 8 lira işe git gel için böyle bir araç iyi olur ama birinci araba olarak mantiksiz.Biliyorum araştırdım 60 olsa bile zor alınır türkiyede
yaş 16 okula götürsün yeterİkinci araba olarak alınabilir benzin olmuş 8 lira işe git gel için böyle bir araç iyi olur ama birinci araba olarak mantiksiz.
ama 60 bine motorda varyaş 16 okula götürsün yeter
Ehliyetsiz sanmıyorum.Alıntıyı görüntüle
Bu minnak Türkiye'ye geliyor, ve 18 yaş olmanız ehliyet sahibi olmanız gerekmiyor. Bende almak istiyorum ama 60 bin birleştirmek bile şuan zor... Fiyatı ne olur sizce? Alınacak bir vergi modeli şuan yok fakat uzun adam bir model bulabilir mi? Bilgisi olan varsa sevinirim.
Motor elektrikli değil bir diğer şey araba konforu rahatliği vermez üstün acıkyaş 16 okula götürsün yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama 60 bine motorda var
ÖTV MTV yokmuş güzel bişey ama 60 çok.yaş 16 okula götürsün yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama 60 bine motorda var
Soğukta falan çok iyi oluyor arabaMotor elektrikli değil bir diğer şey araba konforu rahatliği vermez üstün acık
Evet ziraatten kredi çeksen 48 ayda 1900 Tl ödemesi varÖTV MTV yokmuş güzel bişey ama 60 çok.